News

S-au bronzat prea mult!

Contrar aparenţelor, celebrităţile din imagini nu sunt mulatre, deoarece niciun străbun „de culoare” nu s-a pierdut prin arborele lor genealogic. Aceste vedete „rumenite” au exagerat pur şi simplu cu vizitele la solar!

Victoria Beckham


„Omul negru a venit!”... Nu negăm că s-a format un contrast între pielea vedetei şi ţinuta albă, dar la fel de bine remarcăm că soţia fotbalistului David Beckham trebuie să fie o clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare, din care nu lipseşte solarul. Nicio baie de soare nu e-n stare de asemenea „prăjire”.

Jessica Simpson


Dacă puteţi face abstracţie de decolteul rochiei, ca să vă concentraţi puţin şi la nuanţa pielii, puteţi constata că nu fardul de obraz sau fondul de ten sunt de vină pentru tenul aproape măsliniu al vedetei. Şi nici vreo genă de culoare, moştenită de la străbuni. Mai de grabă loţiunile de bronzare sunt cauza „întunericului” pe care-l vedem în faţa ochilor!

Lindsay Lohan


La cât de „rumenă” este vedeta în obraji, te miri cum de nu trece neobservată de judecătoare, în vizitele dese pe care le face actriţa la tribunal! E limpede că Lindsay foloseşte din plin cremele autobranzante sau alte metode de a-şi închide pielea, având în vedere că ea s-a născut cu tenul deschis la culoare şi plin de pistrui.

Paris Hilton


O blondă cu ochii verzi şi tenul închis... Da’ de unde! Celebra moştenitoare şi-a vopsit şi pletele, şi pielea. După ce şi-a bronzat fiecare centimentru al trupului, cel mai probabil că a zis: „Gata, «puişorul» s-a făcut!”

Christina Aguilera


Cântăreaţa mizează pe nuanţele închise ca să-i mai reducă din rotunjimile trupului şi să-i ascundă imperfecţiunile, însă tenul său îţi dă senzaţia că i-a luat foc faţa şi mai multe nu!

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările