Gossip

S-au logodit în timp ce erau căsătoriţi cu altcineva!

S-au logodit în timp ce erau căsătoriţi cu altcineva!

Când au fost săgetaţi de Cupidon, n-au mai ţinut cont nici măcar de faptul că ei sau partenerul lor erau bine-mersi implicaţi în altă idilă stabilă şi s-au logodit fără ezitare. Cine sunt starurile care au acceptat o propunere în căsătorie în timp ce erau deja legaţi fedeleş de altă persoană?

Jennifer Lopez

Măritată bine-mersi cu Cris Judd, Jen l-a cunoscut pe Ben Affleck pe platoul de filmare al peliculei Gigli, unde cei doi şi-au şi început aventura toridă. Înainte ca diva să depună măcar actele de divorţ, iubitul ei se lăuda cu noua lui cucerire amoroasă pe unde putea. Ben vorbea despre frumuseţea, curajul, farmecul lui Lopez fără să-i pese măcar că partenera lui din film şi din viaţa reală era încă măritată cu altul.

Îndrăgostiţi până peste cap, cei doi actori au hotărât chiar să-şi unească destinele, iar JLo a primit un inel de logodnă cu un diamant de 6,1 carate, pe care a început să-l poarte când încă era doamna Judd. Jenny from the Block a intentat divorţul de Cris în iulie 2002, iar în octombrie diva era fericită alături de noul ei logodnic, împreună cu care apărea fără jenă în spaţiul public. Divorţul lui Jen a fost finalizat abia în iunie, la aproape 9 luni de când era deja logodită cu altul.

Modifică Setările