News

Salma Hayek, 48, extrem de sexy la gala Guys Choice Awards!

de admin

Salma Hayek, 48, extrem de sexy la gala Guys Choice Awards!

Starul de origine mexicană a primit marele trofeu al galei Spike TV’s Guys Choice care celebrează cea mai HOT femeie din ultimii zece ani, “Decade of Hotness”. Ca să nu dezamăgească publicul şi bărbaţii care au votat-o drept cea mai sexy vedetă, Salma a apărut la eveniment cu un nou look, foarte seducător, şi, bineînţeles, cu formele sale apetisante la vedere.

Ce e o Salma Hayek fără decolteul eu magnetizant? În ultima vreme, chiar ne-am obişnuit cu superb actriţă de 48 de ani să-şi facă apariţia în lumea mondenă cu ţinute care să-I evidenţieze foarte clar bustul generos, care face furori de fiecare dată. Pentru că bruneta focoasă pare că întinereşte mai degrabă şi că formele sale prind contur tot mai mult.

La gala de anul acesta, Salma a primit trofeul binemeritat, spunem noi – coarnele de aur: cu alura sa voluptuoasă, noul look şi machiajul provocator, vedeta este un sex-simbol veritabil. Trofeul dedicat celor zece ani de sex-appeal natural a fost înmânat de actorul Liam Neeson, care s-a şi pozat cu Salma, care a ales o rochie neagră cu decolteu adânc şi bijuterii masive.

Actriţa mexicană se preocupă în prezent mai mult de regie, dar a stârnit reacţii şi cu rolul său în filmul renascentist The Tale of Tales, care a avut premiera la Cannes. În peliculă, Salma şi John C. Reilly joacă rolul de regi care nu pot concepe un moştenitor.

FOTO GETTY IMAGES