News

Salma Hayek i-a luat locul lui Blake Lively. A gătit şi a avut grijă de copiii lui Ryan Reynolds

Salma Hayek i-a luat locul lui Blake Lively. A gătit şi a avut grijă de copiii lui Ryan Reynolds

Salma Hayek şi-a schimbat jobul pentru o zi - a dat actoria pe rolul de bonă în casa unei familii celebre la Hollywood. Tocmai au terminat filmările pentru un nou film, că Ryan Reynolds a şi dus-o pe partenera sa de pe platourile de filmare acasă, pentru a-i cunoaşte pe cei doi copii ai săi. Ieri, frumoasa actriţă a păşit pragul casei lui Reynolds şi a soţiei sale Blake Lively şi a avut ocazia să îi întâlnească pe micuţii cuplului - James ( 2 ani) şi Ines ( 1o luni).

Joi seara, Salma a aterizat în bucătărie la Reynolds şi a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie amuzantă din timpul vizitei, cu unul dintre copii în braţe în timp ce încerca să gătească. A fost invitată, dar a sfârşit în bucătărie şi făcând pe bona. "Când prietenii te invită la cină şi tu sfârşeşti prin a munci", a fost mesajul scris de ea. În scurt timp, diva de 50 de ani şi-a pus şorţul şi a început să amestece în oala de mâncare. Cu o mână era la gătit, cu alta o purta în braţe pe fiica de zece luni a lui Reynolds, Ines, în timp ce, Ryan a fost şi el surprins în fundalul fotografiei.

Familia lui Reynolds.

În timp ce ea a abordat această situaţie ca pe o glumă, ei bine, această fotografie ilustrează perfect doleanţele actriţei din ultima vreme, legate de presiunea care este pusă pe femei în încearcarea de a face faţă unui job, să fie soţii bune şi  mame model. "Femeile sunt mult mai exigente decât bărbaţii. Este o senzaţie oribilă ", a declarat ea într-un interviu recent pentru NET-A-PORTER. "Nu oferim îndeajuns la muncă, nu suntem suficient de bune pentru bărbatul care ne înşală, nu suntem destul de bune pentru copiii noştri care vor mereu mai mult, oricât am oferi."

Foto: Arhiva OK!, Instagram

Modifică Setările