News

Scadaloasa Ducesă de Värmland: trecutul inacceptabil al soţiei Prinţului Carl Philip

Scadaloasa Ducesă de Värmland: trecutul inacceptabil al soţiei Prinţului Carl Philip

Acum ştim că povestea Cenuşăresei are o continuare modernă! În zilele noastre, prinţul cel chipeş, râvnit de toată suflarea feminină din regat, este unul suedez, iar fata cea simplă din popor este varianta mai perversă şi tatuată a celei din basm.

Deopotrivă de frumoşi, Prinţul Carl Philip, 36 de ani, al treilea în linia de succesiune la tronul suedez, şi aleasa lui, Sofia Hellqvist, 30 de ani, şi-au spus „Da“ la capela Palatului regal din capitala Suediei în faţa a cinci regine europene, o prinţesă japoneză şi a altor aristocraţi veniţi să vadă cu ochii lor ce s-a ales de regula, până mai demult, de aur la nunţile regale: sângele albastru alege tot sânge albastru.

Dar fostul „Prinţ Playboy“ suedez are, mai degrabă, sânge fierbinte şi suntem siguri că nu s-ar fi legat pe viaţă de o prinţesă fadă şi plictisitoare, cu care ar fi fost mari şanse să fie şi rudă îndepărtată.

Mai ştim, e drept, şi alte cazuri de mariaje în care o jumătate este regală, iar cealaltă, nici pe departe, dar multe voci cunoscătoare susţin că Sofia Kristina Hellqvist este câştigătoare la capitolul prinţese cu trecut pătat. Cea mai recentă activitate profesională a soţiei lui Carl Philip este, e adevărat, de lăudat, bruneta fiind preşedintele unei organizaţii caritabile în sprijinul copiilor, Project Playground. Însă nicio acţiune filantropică din lumea asta nu i-ar opri pe detractorii nou venitei la Palat să scormonească în acea parte a CV-ului ei, pe care Sofia şi-ar dori-o ştearsă. „Mi se pare ceva plictisitor, s-a întâmplat în urmă cu zece ani şi am mers mai departe. Dar nu regret nimic, căci experienţele formează o persoană“, declara mai demult Sofia.

Despre ce trecut este vorba, vă întrebaţi? Să începem cu începutul, şi anume cu anul 2004, atunci când o Sofia în vârstă de 20 de ani poza pentru defuncta revistă pentru bărbaţi „Slitz“, în ipostaze deosebit de incitante: în binkini şi acoperindu-şi partea de sus cu un imens… şarpe boa. O şedinţă foto care, acum, poate părea de prost gust, însă atunci i-a adus Sofiei titlul de Miss Slitz 2004. Şi a atras atenţia producătorilor reality show-ului „Paradise Hotel“, care au inclus-o printre concurenţii nevoiţi să locuiască împreună într-un hotel de lux, cel care rezistă cel mai mult fiind câştigătorul premiului cel mare. Sofia a reuşit să ajungă în finală, dar nu asta contează.

„Nimeni nu participă la un reality show decât dacă este atât de disperat să devină faimos, încât este dispus să decadă în ultimul fel“, a comentat un blogger suedez, citat de revista OK! Middle East.

Aceeaşi sursă susţine că, în 2009, după experienţa „Paradise Hotel“, Sofia s-a mutat la New York, în apartamenul fostului ei iubit şi-al copilului acestuia, în timp ce ea îşi câştiga pâinea lucrând la instructor de yoga. „I-a cheltuit toţi banii, cât a stat la el. Pare că singurul ei ţel în viaţă a fost să câştige ceva faimă, care s-o ajute să ducă o viaţă mai bună, după ce se mărită cu un bărbat bogat“, comentează acelaşi blogger. Ei bine, mai bogat decât însuşi prinţul suedez putea fi doar … regele, dar e bine şi-aşa.

Că a venit vorba despre Prinţul Carl Philip, ei bine, la un an după ce tânărul s-a despărţit de cea cu care a stat zece ani, specialista în PR Emma Pernald, acesta s-a şi mutat împreună cu noua lui iubire, focoasa Sofia. O Sofia încă necizelată atunci când l-a cunoscut pe Carl, suedeza fiind vopsită într-o nuanţă tare de negru, purtând extensii de păr, exagerând cu solarul şi cu tatuajele. Când lucrurile au devenit serioase între cei doi, Sofia a trecut, evident, printr-un proces de transformare à la Kate Middleton, hainele îndrăzneţe fiind înlocuite de unele cu linie clasică, părul coafat mai formal, iar cercelul din buric şi tatuajele de la vedere eliminate.

Toată această schimbare la faţă a Sofiei n-a reuşit, însă, să câştige simpatia socrilor ei cu sânge albastru, Regele Carl Gustaf şi Regina Silvia fiind, se zice, oripilaţi de alegerea fiului lor. Nici surorile prinţului, Victoria şi Madeleine, n-o au la inimă pe noua lor cumnată, deşi prima ar trebui să se uite în propria grădină, căci şi ea s-a măritat cu instructorul ei de fitness. Actualmente Duce de Västergötland. Sau Cenuşăresul…

foto: guliver/getty images/splash news, hepta

Modifică Setările