Vedete

Scandalul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă! Au un nou motiv de ceartă: „E răzbunătoare. Ştie cât l-ar durea“

Scandalul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă! Au un nou motiv de ceartă: „E răzbunătoare. Ştie cât l-ar durea“

Presa de peste ocean a scris, în ultimele luni, că relaţia dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie ar fi intrat pe un făgaş normal, după ce actorii au căzut de acord să aibă custodie comună asupra copiilor lor.

Potrivit jurnaliştilor de la Radar Online, între cei doi actori a apărut un nou motiv de ceartă, astfel că, deşi se credea că vor avea o viaţă liniştită în continuare şi nu se vor mai ataca, Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă scandalul pe care îl au de câţiva ani.

Sursa citată notează că la mijloc ar fi Castelul Miraval, din sudul Franţei, pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt l-au cumpărat în anul 2011, cu 60 de milioane de euro, şi pe care ambii foşti soţi îşi doresc să îl păstreze.

„Angelina Jolie a fost de curând în Franţa şi a mers şi la castelul pe care îl deţine împreună cu Brad Pitt. Când a ajuns acolo, şi-a dat seama cât de mult iubeşte acel loc şi cât l-ar durea pe Brad Pitt dacă i l-ar lua. Şi Brad iubeşte locul acela şi ştie că Angelina n-ar face altceva decât să-l vândă sau să-l demoleze, doar fiindcă e răzbunătoare. Brad se va lupta din răsputeri să rămână cu castelul“, a spus un apropiat de-al celor doi actori.