Gossip

Scarlett Johansson are, de fapt, o relaţie cu avocatul ei? Iată-i ţinându-se de mână!

Scarlett Johansson are, de fapt, o relaţie cu avocatul ei? Iată-i ţinându-se de mână!

The UK premiere of Captain America: The WInter Soldier at Westfield Featuring: Scarlett Johansson Where: London, United Kingdom When: 20 Mar 2014 Credit: WENN.com **Not Available for Publication in France**

În timp ce toată lumea credea că trăieşte o poveste de dragoste cu Colin Jost, alături de care a tot fost văzută în ipostaze tandre, Scarlett apare, în public, cu avocatul ei! foto: captură TMZ Îşi trăieşte din plin viaţa de femeie singură! După câteva luni în care s-a zvonit că are o relaţie amoroasă cu Colin Jost, gazda SNL, actriţa a fost surprinsă la o întâlnire romantică cu un alt bărbat, care s-a dovedit a fi chiar Kevin Yorn, avocatul ei.

Da, paparazzi au surprins-o, weekend-ul trecut, pe Scarlett cinând la Scalinatella, în Upper East Side, cu nimeni altul decât cu avocatul său, Kevin. Culmea e că la părăsirea restaurantului, cei doi au ieşit ţinându-se de mână, asemenea oricărui cuplu.

Aşadar, să fie Kevin Yorn noul bărbat din viaţa actriţei în vârstă de 32 de ani? Amintim că-n prezent, Scarlett este în plin proced de divorţ cu Romain Dauriac, cu care se luptă şi pentru custodia fiicei sale.