News

Schimbări în sezonul 10 iUmor care începe pe 14 februarie! Juraţii au avut parte de o surpriză de proporţii în prima zi de filmare

Schimbări în sezonul 10 iUmor care începe pe 14 februarie! Juraţii au avut parte de o surpriză de proporţii în prima zi de filmare camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

iUmor 10 revine duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1! Juraţii nu şi-au mai recunoscut ”casa” în prima zi de filmări!

iUmor 10, un sezon mult aşteptat, se anunţă deja a fi unor complet neaşteptat, iar de acest lucru s-au convins încă din prima zi de filmări chiar şi juraţii şi prezentatorii. Noul sezon va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Primii sosiţi, prezentatorii Şerban Copoţ şi Dan Badea, au descoperit în prima zi de filmări că întreaga lor cabină s-a transformat într-un spaţiu de joacă în toată regula! Mese de foosball, coş de baschet, jocuri de societate, kendama şi un joc video clasic, din timpurile copilăriei, vor fi toate la dispoziţia lor pentru a se relaxa alături de juraţii Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo.

”Ce tareeee! Adică noi aici, în paradisul acesta stăm?! 999.000 de jocuri! S-ar putea să nu mai filmăm nimic!”, a spus râzând Şerban, în timp ce Dan Badea a testat coşul de baschet. ”De când mi-am dorit aşa ceva! E cel mai bun lucru care s-a întâmplat la iUmor! Dar trebuie să le şi păstrăm aşa”, a spus Mihai Bendeac, temându-se că în timpul jocurilor, noile lor ”spaţii de joacă” ar putea avea de suferit.

Sezonul 10 iUmor

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunţă cu totul neaşteptat. De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Foto: Antena 1

Modifică Setările