News

Scientologii i-au instruit pe copiii lui Tom Cruise să o urască pe Nicole Kidman! Dezvăluiri incredibile din interior

Scientologii i-au instruit pe copiii lui Tom Cruise să o urască pe Nicole Kidman! Dezvăluiri incredibile din interior

De ani de zile nu mai este niciun secret că Tom Cruise face parte din Biserica Scientologică, iar atunci când a divorţat de Nicole Kidman s-a spus că scientologia ar fi motivul pentru care cei doi actori s-au despărţit.

Deoarece nu a vrut să adere niciodată la Biserica Scientologică, Nicole Kidman a fost considerată o persoană supresivă de apropiaţii lui Tom Cruise, iar după divorţ, cei doi copiii pe care actorii i-au înfiat, Iasbella şi Connor, s-au îndepărtat şi ei de mama lor.

Acum, fosta noră a lui Placido Domingo, Sam, care a făcut şi ea parte din Biserica Scientologică, a venit cu unele dezvăluiri de-a dreptul incredibile. Potrivit femeii în vârstă de 51 de ani, ea şi fostul ei soţ, Placido Domingo Jr., au fost adepţii scientologiei aproximativ 22 de ani, după care au părăsit această biserică.

Sam Domingo a afirmat că ştie foarte bine situaţia lui Tom Cruise şi că Isabella şi Connor, copiii pe care acesta i-a înfiat împreună cu Nicole Kidman, au fost instruiţi de Biserica Scientologică să o urască pe mama lor.

„Ştiu ce tehnici folosesc scientologii. După ce Tom Cruise şi Nicole Kidman au divorţat, copiii au fost îndoctrinaţi să îşi urască mama, ei fiind cumva izolaţi. Întreaga familie a lui Tom Cruise a fost chemată înapoi în Los Angeles după divorţ, chiar dacă unii studiau în Florida la acea vreme“, a spus Sam Domingo.

Fosta noră a lui Placido Domingo a afirmat că nu s-ar fi amestecat în problemele familiei Cruise dacă nu ar fi văzut că Isabella este folosită ca PR de Biserica Scientologică şi că promovează scientologia în Londra.

„Nu este corect ce se întâmplă cu Isabella şi Connor acum. Ei nu pot alege ce să facă şi sunt folosiţi de scientologi“, a afirmat fosta soţie a lui Placido Domingo Jr., căreia Biserica Scientologică i-a răspuns imediat: „Am mai răspuns şi în trecut unor reclamaţii la fel de absurde ale acestei persoane care a părăsit Biserica Scientologică în urmă cu mai bine de 10 ani. Sunt bârfe inventate special pentru tabloide şi pentru a-i face pe alţii să urască scientologia şi să recurgă la violenţă împotriva noastră“.