News

Screech din "Salvaţi de clopoţel" a fost internat de urgenţă în spital. Medicii se tem de ce-i mai rău

Screech din "Salvaţi de clopoţel" a fost internat de urgenţă în spital. Medicii se tem de ce-i mai rău camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A devenit faimos în anii 90 cu rolul lui Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel".

Ei bine, perioada de glorie a actorului din această peliculă pentru adolescenţi s-a sfârşit după terminarea serialului şi foarte puţine lucruri s-au mai auzit, de-atunci, despre el.

Dustin Diamond, ajuns la vârsta de 44 de ani, trece în aceste momente prin clipe destul de grele, fiind internat de urgenţă weekendul trecut într-un spital din Florida. Actorul acuză dureri puternice în tot corpul, iar doctorii se tem c-ar putea fi vorba despre cancer. Deocamdată, actorul a făcut o serie de teste şi analize la care aşteaptă, încă, răspunsul. Dustin a pierdut un membru al familiei, pe mama sa, din cauza acestei boli crunte, şi anume cancer la sân.

"Este ceva serios, dar încă nu ştim cât de grav", au declarat reprezentanţii actorului, care au adăugat că Dustin va fi tratat acasă după ce va primi rezultatul analizelor.

Viaţa post-serial a fostului Screech a fost una destul de agitată, actorul trecând prin faliment, arest şi închisoare din cauza unei bătăi într-un bar şi chiar şi apariţia într-un film porno. Actorul are un divorţ la activ, fiind căsătorit între 2009 şi 2013, şi este logodit în prezent cu antreprenoarea Amanda Schutz.

Comentarii

Modifică Setările