Vedete

Se retrage din viaţa publică! Un Alec Baldwin slăbit şi încercănat, fotografiat după priveghiul femeii ucise accidental

Se retrage din viaţa publică! Un Alec Baldwin slăbit şi încercănat, fotografiat după priveghiul femeii ucise accidental camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Alec Baldwin este un om dărâmat.

După tragedia în urma căreia actorul de 63 de ani a împuşcat-o mortal, la filmările pentru westernul Rust, pe directoarea de imagine a filmului, Halyna Hutchins, ca urmarea folosirii accidentale a unui pistol cu gloanţe reale în loc de unele oarbe, actorul n-a putut fi liniştit timp de ore întregi. Încărcat de vină, starul şi-a propus să ia o pauză de la viaţa publică, pentru a se reechilibra emoţional, susţin surse apropiate acestuia.

Ca atare, Baldwin şi-a anulat toate proiectele profesionale. “Aşa se comportă el în momentele dificile. Dispare din atenţia publică”, a declarat o sursă pentru revista People. Sâmbăta trecută, un Baldwin cu un aspect devastat a fost fotografiat părăsind un hotel din localitatea Santa Fe (regiune în care au avut loc filmările), alături de soţul şi fiul victimei, Matt Hutchins şi Andros.

La un moment dat, un Baldwin slăbit şi încercănat a fost fotografiat îmbrăţişându-l pe soţul Halynei, unul care a declarat presei că Alec le-a fost aproape în aceste momente teribile. Soţul şi fiul femeii decedate în urma accidentului de pe platouri au sosit în Santa Fe pentru a lua parte la un priveghi organizat în memoria acesteia, vinerea trecută, acolo unde a fost prezent şi Alec.

Primele informaţii despre caz, unele neoficiale, însă, susţin că armurierul angajat pentru acest film era o tânără destul de neexperimentată, de doar 24 de ani, pe numele ei Hannah Gutierrez-Reed, care s-a purtat destul de neglijent cu armele la filmări. Rămâne de văzut cine va fi găsit responsabil pentru acest incident soldat cu viaţa unei femei de 42 de ani.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările