News

Selena Gomez şi-a pierdut silueta de invidiat

Selena Gomez şi-a pierdut silueta de invidiat

Beverly Hills, CA - Selena Gomez laughs at her bodyguard for parking in the handicapped spot as she walks out of a pilates studio after a class, carrying the book 'The Everyday Life Bible' by Joyce Meyer. Maybe she was feeling inspired and spiritual after the Easter holiday? Pictured: Selena Gomez BACKGRID USA 3 APRIL 2018 BYLINE MUST READ: Max Lopes- Vasquez / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A trecut printr-o perioadă destul de zbuciumată, mai ales că fix acum un an a fost supusă unui transplant de rinichi. S-a despărţit de cântăreţul The Weeknd şi a aterizat din nou în braţele marii sale iubiri, Justin Bieber, ca până la urmă să se despartă de Biebs şi să rămână singură.

Toate acestea par să-şi fi lăsat amprenta pe fizicul Selenei Gomez care nu s-a mai preocupat atât de mult de silueta sa. A pierdut lupta cu kilogramele, la fel şi silueta silfidă pe care o afişa la evenimente sau în videoclipuri.

Cele mai recente fotografii cu artista, îmbrăcată sport, au scos la iveală o burtă proeminentă şi colăceii inestetici de pe şolduri. Ce-i drept, colanţii foarte mulaţi, de fitness, nu par să o avantajeze deloc, ba mai mult, i-au scos în evidenţă toate imperfecţiunile.

Gomez ştie foarte bine că trebuie să revină la antrenamente, aşa că a fost surprinsă fix după e a participat la o clasă de pilates în Los Angeles. Mai are mult de muncă până când îşi va recupera silueta de altădată.

Foto: Hepta

Modifică Setările