Vedete

Şerban Huidu şi-a dus familia în Paros. Concediul "cârcotaşului-şef" a fost ferit de furtuna din Grecia FOTO

Şerban Huidu şi-a dus familia în Paros. Concediul "cârcotaşului-şef" a fost ferit de furtuna din Grecia FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

El se numără printre turiştii norocoşi din Grecia, ocoliţi de furtuna devastatoare de acum două zile.

Şerban Huidu navigă pe ape liniştite. Şi la figurat, dar mai ales la propriu! Căci vacanţa plănuită cu familia în Grecia a fost ferită de furtuna devastatoare care a lovit acum două zile destinaţia preferată a românilor.

Locul ales de Şerban Huidu pentru escapada grecească din acest an a fost insula Paros, cea de-a treia ca mărime între insulele arhipelagului Insulelor Ciclade şi cunoscută mai ales pentru extracţiile de marmură - se spune că din marmura de aici a fost făcută statuia lui Venus din Milo şi  statuia zeiţei înaripate a victoriei din insula Samothraki. În ultimii 20 de ani, ceea ce a atras însă la Paros au fost clădirile albe, tipic zonei Cicladelor, construite chiar pe faleza măturată de valuri, condiţiile bune pentru surf, pitorescul port Naoussa, plajele mici şi liniştite, cu ape puţin adânci - ideale pentru familiile cu copii, taxiurile de apă care-i conduc pe turişti spre cele mai frumoase plaje şi golfulete din nordul insulei, în apropiere de Lagera, şi, bineînţeles, mâncarea tradiţională, cu peşte proaspăt, fructe de mare şi delicii mediteraneene.

În perioada sezonului estival, insula Paros este destul de aglomerată, în special atunci când vântul îi adună aici pe surferii din întreaga lume. Şerban Huidu a avut ocazia ca, în timpul unei plimbări cu velierul, să treacă pe lângă o mulţime de windsurferi.

Pe lângă bronzul de Grecia, compania familiei şi a prietenilor, mâncarea delicioasă şi berea locală, "cârcotaşul-şef" s-a bucurat de relaxare totală, el nefiind afectat de schimbarea vremii ori de experienţele nefericite ale celorlalţi români plecaţi pe litoralul grecesc. Chiar şi vedete ca actriţa Ioana Blaj, creatoarea de modă Romaniţa Iovan ori comediantul Mihai Bobonete şi-au regretat alegerea turistică din această vară.

Modifică Setările