News

Serena Williams a făcut plajă în sudul Franţei. Ce costum de baie a ales celebra jucătoare de tenis pentru a-i avantaja silueta

Serena Williams a făcut plajă în sudul Franţei. Ce costum de baie a ales celebra jucătoare de tenis pentru a-i avantaja silueta camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Serena Williams are o constituţie impunătoare, un corp de adevărată sportivă. Nu este o prezenţă care poate fi ignorată, aşa cum şi pe teren se face remarcată prin jocul ofensiv.

La cea mai recentă competiţie sportivă, Roland Garros, care s-a desfăşurat la Porte D'Auteuil, Serena a fost eliminată în optimi de către Elena Rybakina, favorita numărul 21 a competiţiei pariziene. Visul Serenei Williams de a o egala pe Margaret Court (24 de trofee) în ierarhia titlurilor de Grand Slam nu s-a împlinit (nici) la Roland Garros. Americanca a părăsit întrecerea de la Porte D'Auteuil în optimi.

La câteva zile de la părăsirea turneului, Serena a fost văzută în sudul Franţei la plajă, în familie, cu soţul Alexis Ohanian şi fiica Olympia. Sportiva în vârstă de 39 de ani a ales un costum de baie întreg, simplu, alb, cu inserţii roz, negre şi galbene.

Tenismena s-a distrat copios cu familia: s-au bălăcit, au râs, au făcut sărituri în apă, uitând pentru moment de dezamăgiri sau planuri de viitor.

Cei doi soţi chiar au fost asortaţi în ceea ce priveşte costumele de baie, culorile din piesa întreagă a Serenei regăsindu-se şi pe şortul său.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările