News

Serena Williams a întors toate privirile la un eveniment, într-o rochie mulată

Serena Williams a întors toate privirile la un eveniment, într-o rochie mulată

New York, NY - Celebrities at HBO's 'Being Serena' Premiere in New York City. Pictured: Serena Williams, Alexis Ohanian BACKGRID USA 25 APRIL 2018 BYLINE MUST READ: MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A fost un eveniment organizat în cinstea ei, aşa că Serena nu putea fi altfel decât strălucitoare. Alături de soţul ei, Alexis Ohanian, tenismena a participat miercuri seara la premiera documentarului care o are în prim-plan, "Being Serena", în New York. Iar sportiva a arătat spectaculos, purtând o rochie strălucitoare şi mulată care i-a pus silueta în evidenţă.

A devenit mamă pentru prima dată pe 1 septembrie 2017, iar la 7 luni de la naştere, Serena arată ireproşabil. A reuşit să slăbească considerabil după ce a adus-o pe lume pe micuţa sa, Alexis Olympia, iar acum se mândreşte cu acelaşi trup de dinainte de sarcină.

A ales o rochie albă cu mâneci argintii, un model midi, cu decolteu şi dintr-un material care s-a mulat pe trupul său şi a completat outfitul cu o pereche de sandale discrete, nude. Iar părul a arătat spectaculos, cu mult volum, cât despre machiaj, a făcut-o pe sportivă să strălucească în bliţurile fotografilor. Alături i-a stat soţul său care a foast şi el îmbrăcat la 4 ace, într-un costum închis la culoare şi completat de o cravată gri deschis.

Foto: Hepta

Modifică Setările