News

Serialul "Vlad", cumpărat de o televiziune din Bulgaria

Serialul "Vlad", cumpărat de o televiziune din Bulgaria

Povestea din Vlad va putea fi văzută şi de bulgari. Cea mai urmărită televiziune din Bulgaria a achiziţionat de la PRO TV licenţa pentru a difuza producţia Vlad.

Televiziunea bTV va difuza trei sezoane din Vlad, serialul care a captivat publicul din România. “Au fost multe persoane care au spus că VLAD a fost pariul PRO TV pentru anul 2019. Eu sunt de părere că un pariu nu este un risc atunci când ai cărţi foarte bune în mână. Cu toţii ne dorim să câştigăm. VLAD este rezultatul unui efort susţinut al echipei, iar noi, PRO TV, suntem mai mult decât norocoşi să avem una dintre cele mai puternice şi dedicate echipe de producţie. Faptul că primim aprecieri sau că VLAD devine serial internaţional nu este decât o dovadă suplimentară a muncii acestei echipe fantastice. Sperăm că povestea lui VLAD va primi aceeaşi apreciere şi în alte pieţe”, a spus Antonii Mangov, Senior Programming Executive PRO TV.

Procesul de licenţiere dintre PRO TV şi bTV a fost coordonat de Eccho Rights. “Suntem mereu atenţi la peisajul internaţional de seriale şi suntem încântaţi să vedem că proiecte noi şi cu potenţial continuă să câştige teren, indiferent de origine sau limbă. România este o piaţă fascinantă, cu o dezvoltare rapidă şi suntem mândri să prezentăm VLAD, una dintre cele mai impresionante producţii din teritoriu. Suntem nerăbdători să ducem licenţa către audienţe internaţionale şi suntem convinşi că va avea succes în Bulgaria.”, spuneHandan Özkubat, Director of Turkish Drama şi Sales Executive for Romania and Bulgaria at Eccho Rights.
 

Modifică Setările