News

Sfaturi pentru somnul liniştit al bebeluşilor de la Ela Crăciun şi Adriana Bachmann

Sfaturi pentru somnul liniştit al bebeluşilor de la Ela Crăciun şi Adriana Bachmann camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Aşa-numita "Supermom", semnatara emisiunii "Numai de bine" de la Antena 3, vine din nou în ajutorul mămicilor, de această dată aducând în România un apreciat specialist în educaţia mămicilor cu copii mici. Scopul este de a le explica acestora ce greşeli fac în creşterea bebeluşilor.

“Copilul tău plânge des, iar tu nu-l poţi linişti? Are colici? Nu mănâncă suficient? Nu ia în greutate? Copilul tău nu doarme mai mult de 45 de minute ziua? Somnul noaptea este un lux pe care l-ai uitat de când ai născut?

Ştiu cu câte probleme se confruntă părinţii în creşterea celor mici. Tocmai de aceea am decis să o aduc pe Adriana Bachmann în România în luna martie pentru a ajuta şi alti părinţi să aibă o viaţă liniştită alături de bebeluşii lor. Să afle punctual ce anume fac greşit în modul în care îi cresc, cum îi hrănesc, şi să le ofere soluţia pentru ca cei mici să poată creşte sănătos şi armonios. Adriana va fi prezentă în ţară pe 19, 20 şi 21 martie când vom organiza zilnic workshop-uri pentru mămici şi viitoare mămici. Am scris pe blog detalii despre ce anume vom discuta în cadrul evenimentului şi cum ne dorim să le schimbăm viaţa în bine părinţilor care se confruntă cu astfel de probleme”, declară Ela Crăciun.

Majoritatea părinţilor ar da orice să îşi vadă bebeluşul dormind liniştit toată noaptea, să nu mai aibă colici, să poată respecta un program de masă-somn şi să crească sănătos şi fericit. Din păcate, foarte mulţi au parte exact de varianta opusă: nu mai înţeleg ce să îi facă celui mic ca să nu mai plângă, să nu se mai vaiete de dureri abdominale şi ar da orice să aibă nopţi liniştite şi să se poată odihni.

Adriana Bachmann, newborn specialist în Statele Unite ale Americii, româncă de origine, ajută, de mai bine de 15 ani, mii de familii să construiască un program corect pentru bebeluşi, în primele luni de viaţă. Adriana implementează pentru fiecare un program riguros, reuşind să redea liniştea şi somnul întregii familii. Bebeluşii asistaţi de Adriana cresc armonios, au obiceiuri de masă sănătoase şi sunt echilibraţi psihic.

Adriana Bachmann va fi prezentă în România pe 19, 20 şi 21 martie, pentru trei seminarii în care le va expune mămicilor şi viitoarelor mămici toate secretele aplicate cu succes în ultimele două decenii pentru a ajuta mii de familii sa aibă copii sănătoşi şi fericiţi.

Înscrierile la seminariile din Bucureşti se pot face accesând direct https://curs.elacraciun.ro

Modifică Setările