News

Shannen Doherty, în primul rol după ce s-a vindecat de cancer

Shannen Doherty, în primul rol după ce s-a vindecat de cancer

S-a luptat cu cancerul mamar timp de doi ani şi în cele din urmă a reuşit să învingă boala şi să-şi îndrepte atenţia spre carieră. În vârstă de 46 de ani, actriţa americană cunoscută datorită rolului Brenda Walsh din "Beverly Hills 90210" a revenit pe platourile de filmare.

În luna iunie a anului trecut împărtăşea cu fanii o veste minunată - că este pe drumul cel bun deoarece cancerul este în remisie, astfel, actriţa a putut reveni la pasiunea sa de o viaţă - actoria. Acum, Shannen Doherty a apărut în primul ei rol după ce s-a vindecat de cancer, în trailerul serialului TV "Heathers". De altfel, nu este prima dată când joacă în serialul celebru încă din anii '80.

În vârstă de 46 de ani, actriţa apare cu părul lung, purtând un halat de laborator şi  cu o armă în mână. Încă nu se ştie în pielea cărui personaj s-a transpus pentru această nouă serie marca Paramount. În primele episoade apărute în 1989, Shannen a jucat rolul lui Heather Duke.

La petrecerea Paramount Network.

În luna august Shannen îşi anuţa fanii că revine pe platoruile de filmare după o îndelungă absenţă, cu ajutorul unui mesaj emoţionant: „Astăzi am revenit pe platourile de filmare. A fost o luptă care a durat doi ani. Lupta împotriva cancerului. În calitate de actor, oamenii te uită. Ei presupun că eşti prea slab, neputincios şi totuşi munca te înviorează şi te face să te simţi nou, cu putere pentru a trece peste toate. Astăzi mă compar cu o maşină. O maşină vintage care a stat în garaj prea mult timp. Este încă o maşină grozavă, cea mai bună, doar că are nevoie de timp pentru ca motorul să se încălzească pentru a porni la drum. Făcând ceea ce trebuie. Sunt recunoscătoare pentru această zi, pentru fiecare zi. Vă mulţumesc că mă lăsaţi să joc pentru a fi altcineva astăzi. O echipă grozavă. „

Foto: Paramount Network, Arhiva Ok!