News

Silvia Dumitrescu, mai slabă cu 14 kg! FOTO

Silvia Dumitrescu, mai slabă cu 14 kg! FOTO

În ultimii ani, s-a tot luptat cu surplusul de greutate. Uite cum a reuşit să slăbească acum.

Deşi în tinereţe avea un trup subţirel, tras ca prin inel, depresia şi problemele cu glanda tiroidă au adăugat o greutate nedorită şi au făcut-o să fie, practic, captivă într-un corp de care nu era deloc mândră.

Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru", povestea ea anul trecut la Antena Stars.

"Tot metabolismul devine mai lent. Şi totul e mai ciudat. Eeţin lichidele în organism mai mult decât trebuie, deci se îngreunează totul. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie, eşti cumva şi într-o mică depresie. Şi se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrurl acesta. Mi se întâmplă acest lucru la schimbări bruşte de temperatură”, a explicat ea.

Dacă dietele au cam dat greş până acum, iată că Silvia Dumitrescu a găsit, totuşi, calea către siluetă.

 

Am avut tăria să ţin un regim mai sever, pentru că eu niciodată n-am reuşit să fac lucrul acesta. Mie îmi place foarte mult mişcarea şi atunci, de fiecare dată când îmi puneam în gând să mai dau jos nişte kilograme, mergeam la sală, trăgeam din greu, jucam tenis... Îmi place, în general, sportul în aer liber, dar acum am ales să ţin un regim mai strict", a mărturisit artista a "Vorbeşte lumea".

“M-a învăţat cineva să mănânc la ore fixe, adică nu depăşesc, de exemplu, ora 7 seara sub nicio formă pentru ultima masă. Mănânc mai puţin, am renunţat la dulce. Dar trebuie să recunosc că am avut şi colesterolul puţin mare şi atunci a trebuit să mănânc foarte sănătos, în primul rând, iar la un asemenea regim nu ai voie prăjeli, nu ai voie dulciuri, n-ai voie multe. La dulce mi-a fost cel mai greu să renunţ, evident. Eu eram o mare pasionată de dulciuri, de ciocolată, de tortuleţe, de prăjiturele, de de toate. De Paşte, am mai mâncat puţină pască sau o plăcintă cu mere sau, de ziua soţului meu, am mâncat un pic de tort, o feliuţă subţirică...", a povestit Silvia Dumitrescu la Pro TV.

"Am slăbit 13-14 kilograme. N-am obsesia asta cu cântăritul, dar văd aşa după haine că încep să cadă de pe mine şi trebuie să-mi cumpăr altele, ceea ce nu este rău. Ţin regimul în continuare, dar nu vreau să cobor mai mult de atât, eu zic că e suficient pentru mine. Eu mă simt bine aşa. E mai grea menţinerea, de acum încolo începe greul. Dar asta îţi dă un psihic mai bun, parcă eşti mai în formă, mai vesel”, a explicat Silvia Dumitrescu l(vezi aici video)

Modifică Setările