News

Simona Gherghe este însărcinată din nou? Dan Capatos a dat-o de gol

Simona Gherghe este însărcinată din nou? Dan Capatos a dat-o de gol

La începutul acestei luni, presa tabloidă din ţara noastră a aflat că, în vara acestui an, Simona Gherghe s-a căsătorit în secret cu partenerul ei, Răzvan Săndulescu.

Vedeta de la Antena 1 a făcut nunta chiar de ziua soţului ei, iar ulterior a afirmat că a avut parte de o petrecere relaxată, deoarece nu şi-a dorit nimic complicat. „Totul a pornit de la ziua lui Răzvan. Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. Mi-e groază de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucă să mănânce..Cred că de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca să evităm să fie ceva tradiţional“, spunea pentru revista Viva, Simona Gherghe, în urmă cu puţin timp.

Nici nu s-a aflat bine că a făcut nunta în secret, că o nouă informaţie care nu trebuia să ajungă la presă a fost dezvăluită de Dan Capatos: Simona Gherghe este însărcinată din nou. Informaţia circula de mult prin lumea mondenă, însă nimeni nu era sigur dacă este adevărată.

În urmă cu o doar câteva săptămâni, când în emisiunea lui era invitată Andreea Bălan, Dan Capatos afirma foarte sigur pe el că ştie că şi alte colege de trust sunt gravide, însă nu vor încă să recunoască public acest lucru.