News

Simona Gherghe nu mai are ''Acces direct'' la Antena1: ‘’Simt nevoia unei schimbări’’

Simona Gherghe nu mai are ''Acces direct'' la Antena1: ‘’Simt nevoia unei schimbări’’

Simona Gherghe nu se reîntoarce la cârma emisiunii care a consacrat-o. După nouă ani, prezentatoarea TV renunţă la Acces direct. Simona se află acum se află în concediu de maternitate, dar speră să revină cu un alt proiect.

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparţine în totalitate şi vine dupa multe nopţi de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieţii mele şi simt nevoia unei schimbări.

Au fost 9 ani plini, cu bune şi cu rele, în care am învăţat multe. Despre lume, despre viaţă, despre mine.  Le multumesc colegilor care mi-au fost alături în tot acest timp. Şi le urez succes, în noul sezon, caăci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri şi alţi 9 de divertisment şi news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunţa la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum stiţi, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă. Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!’’, a scris Gherghe pe Facebook. 

 

 

Modifică Setările