News

Simona Halep, despre viitorul copil: ''Viaţa mea bate tenisul!''

Simona Halep, despre viitorul copil: ''Viaţa mea bate tenisul!''

 

E logodită şi mai are doar un pas până la căsătoria cu Toni Iuruc. Ba mai mult, în timp ce se pregăteşte pentru alte competiţii sportive, Simona Halep face şi planuri pentru momentul când va deveni mamă.

 

„Să am un copil! Cred că o să depăşească orice senzaţie pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viaţa mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac şi mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia faţa vieţii mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viaţă, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei şi aşa mai departe. Am învăţat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi şi să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat şi sunt împlinită”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru Andi Moisescu. 

Sportiva a bifat şi cele mai importante momente din carieră.

„Cele mai fericite zile din viaţa mea în tenis au fost atunci când am câştigat Roland Garros la junioare, când am devenit numărul 1. A fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare’’.

 

Modifică Setările