News

Sofia Vergara a pozat nud. Arată perfect!

Sofia Vergara a pozat nud. Arată perfect!

I-am lăudat de nenumărate ori apariţiile, căci actriţa arată, cu adevărat, perfect la cei 45 de ani. Iar acum, cu ocazia shooting-ului realizat de ”Women`s Health” ni s-au confirmat credinţele.

Sofia Veragara a descoperit fântâna tinereţii sau un elixir al frumuseţii veşnice, căci shooting-ul recent ne-o arată mai frumoasă şi fit ca oricând. În imaginile respective, actriţa de 45 de ani a renunţat la inhibiţii, dar şi la haine, şi a pozat goală, aprinzând imaginaţia oricărui bărbat.

Vorbind despre corpul ei, starul „The Modern Family” a declarat că se simte încrezătoare şi că iubeşte modul în care arată. ”Aveţi în faţă o femeie de 45 de ani care se simte suficient de încrezătoare încât să-şi arate corpul. Nu e ca înainte, când era o simplă fată tânără, care ajungea pe coperta unei reviste”, a declarat ea.

Totuşi, Sofia Vergara a mărturisit că nu-şi doreşte să arate ca la 20 ani, ci bine conform vârstei sale şi că s-a săturat de miturile răspândite prin presă. ”Oamenii îţi spun <<Arăţi ca la 20 de ani>>. Ei bine, nu e adevărat. Pielea noastră e diferită. Pe atunci nu mă gândeam niciodată la cuvântul ”pori”. Iar acum îmi spun: ”Ce fac cu ăştia?”, glumeşte Sofia.

Actriţa atinge şi un alt subiect pe care presa l-a vehiculat în mod eronat. ”Toate acele modele tinere îşi ţin, strategic, sânii cu mâna. Eu nu pot face asta. Am 32 D. Sânii mei sunt reali, am avut un copil. Pot să-i apuc, dar nu pot să acopăr sfârcurile”, continuă ea în aceeaşi notă amuzantă.

foto: Women`s Health

Modifică Setările