Vedete

Soţia lui Lucian Viziru, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum. Arată super sexy în costum de baie! FOTO

Soţia lui Lucian Viziru, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum. Arată super sexy în costum de baie! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La cât de călduroasă a fost vara asta în Germania, era şi păcat ca Ema să nu ajungă la plajă. Şi, mai ales, să ascundă acest trup!

Lucian Viziru (42) este un bărbat norocos! Soţia sa, Ema, are şi acum acelaşi trup de adolescentă cu care l-a ispitit în timpul liceului, atunci când s-au întâlnit prima oară. Şi acum, ca şi la 17 ani, Ema trece cu brio proba costumului de baie, chiar dacă între timp a trecut printr-o sarcină şi chiar dacă în buletin a schimbat şi ea prefixul.

Înaltă, suplă, cu picioare lungi şi tonifiate, soţia lui Lucian Viziru a făcut senzaţie când a apărut în costumul de baie.

Şi chiar era păcat să-şi ascundă trupul şi să nu se bucure de o repriză de soare şi înot, având în vedere că nici vara nu mai e ce-a fost în Germania, temperaturile fiind perfecte pentru plajă.

Iar atunci când nu se pot bucura de nisip, soţii Viziru preferă să meargă la o piscină, ceea ce-l bucură nespus şi pe fiul lor Mihai, micul lor campion la tenis la numai 8 ani.

Modifică Setările