News

Soţia lui Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea artistului: „Se va lupta pentru cei ce-l iubesc“! Ministrul Sănătăţii este rezervat

Soţia lui Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea artistului: „Se va lupta pentru cei ce-l iubesc“! Ministrul Sănătăţii este rezervat

Săptămâna a început, din păcate, cu o veste foarte tristă, iar informaţiile apărute în continuare nu sunt deloc îmbucurătoare: Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator şi se află în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

În vârstă de 73 de ani, celebrul artist a fost dus de urgenţă la spital în dimineaţa zilei de 13 mai, însă starea lui s-a înrăutăţit de atunci. Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, le-a oferit jurnaliştilor de la Antena Stars detalii despre starea artistului.

„Mihai a făcut un stop cardio-respirator dimineaţă, la ora 05.00. Am sunat la ambulanţă şi i-au făcut masaj cardiac 20 şi ceva de minute. Mihai este la spitalul Floreasca, pe secţia Terapie Intensivă, în stare gravă, se luptă pentru viaţa lui. Numai rugăciunile noastre şi bunul Dumnezeu pot face o minune. Nu sunt în stare de nimic, nu pot să vorbesc. Eu cred că dacă toţi cei care îl iubesc pe Mihai şi se roagă pentru el, Mihai va simţi iubirea lor şi se va lupta pentru viaţa lui şi pentru cei ce-l iubesc“, a spus Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu.

Despre starea lui Mihai Constantinescu a vorbit şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a afirmat că prognosticul e rezervat: „Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. A venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă. Prognosticul este rezervat, din ceea ce spun medicii“.

Modifică Setările