News

Soţia lui Tom Hardy, Charlotte Riley, are o nouă ocupaţie: "Este pentru prima dată în istoria filmului când se face aşa ceva!"

Soţia lui Tom Hardy, Charlotte Riley, are o nouă ocupaţie: "Este pentru prima dată în istoria filmului când se face aşa ceva!"

Actriţa de 39 de ani este foarte mândră de realizarea ei în premieră

Charlotte Riley a dezvăluit că a deschis un centru de îngrijire a copiilor pentru părinţii care lucrează în industria filmului. Charlotte are doi copii, unul de 5 ani şi altul de 2 ani, şi deşi ea şi soţul ei, Tom Hardy, au o avere de milioane, care le-ar permite angajarea unei bone, ea susţine că acest centru este vital. "Sunt multe femei care lucrează în această industrie, îşi doresc un copil, dar spun: Ah, urmează să regizez primul meu film, nu mă voi putea împărţi între asta şi copil. Şi este greşit", a declarat Charlotte pentru The Times. "În plus, în această industrie se lucrează şi 15 ore pe zi. Aşa că e timpul să ne asumăm responsabilitatea pentru impactul social al acestui gen de muncă". Charlotte a explicat că acest centru vine mai ales în întâmpinarea celor din industrie care sunt la început de drum sau nu au salarii mari, iar actriţa va desfăşura o campanie, scopul fiind ca, până în 2024, toate producţiile cinematografice să aibă prevăzut în buget un capitol pentru îngrijirea copiilor angajaţilor. "Soţul meu, Tom Hardy, m-a susţinut pas cu pas. Ştie că este vital acest proiect". Iar centrul, care se numeşte WonderWorks, are deja 30 de copii în grijă.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările