News

Soţia şi fiul lui Rareş Bogdan, atacaţi în plină stradă

Soţia şi fiul lui Rareş Bogdan, atacaţi în plină stradă

Chiar în ziua votului moţiunii de cenzură, jurnalistul Realitatea TV are parte de un incident în familie.

La orele prânzului, Rareş Bogdan, aflat într-o deplasare la Constanţa, a fost sunat de soţia sa, Florina, şi informat că ea şi fiul lor, Mihai, au fost atacaţi pe o stradă din Bucureşti, la câteva minute după ce au părăsit curtea şcolii.

Realizatorul de televiziune a dat toate detaliile într-un mesaj postat pe pagina lui de socializare:

"Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu ştiu să va răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 şi Iancu Nicolae dacă a fost urmărită sau nu?!
Absolut şocant. Se întâmplă în capitala României.
Bucureşti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018.
Copilul şi soţia mea au fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de mama lui la 15.00 de la una dintre şcolile din zona şi maşină a fost parcată pe o străduţă laterală din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o şapcă cu cozoroc pe cap, mai mic de înălţime, dar îndesat, atletic, cu mustaţă şi a coborât dintr-o maşină cu numere de străine, (Spania, Italia, ???) la volanul căreia se afla un alt individ. Voi reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

Acasă la Rareş Bogdan: „Am jucat golf cu Mr. Bean!”

Acesta a încercat să urce în maşină pe uşa din dreapta faţă şi a fost lovit puternic în faţă de către soţia mea, care a urlat puternic şi a acţionat din instinct. Încă nu apucase să îşi pună centura de siguranţă. Mihai s-a speriat îngrozitor şi plânge de atunci. Florina s-a speriat extrem de rău şi a crezut că vor să îl smulgă pe Mihai din maşină!
Eu sunt în acest moment la Constanţa şi plec de urgenţă spre Bucureşti."