Interviu

Special Exatlon! Larisa Vasile: "În concurs, speram să intru în echipa Războinicilor"

Special Exatlon! Larisa Vasile: "În concurs, speram să intru în echipa Războinicilor"

Revista OK! le-a reunit pe unele dintre cele mai aprige concurente din echipa Războinicilor şi cea a Faimoşilor într-o şedinţă foto fierbinte, la piscina Oasis de pe malul lacului Străuleşti.

Claudia Pavel, Anca Surdu, Diana Bulimar, Larisa Vasile, Alina Pană şi Anca Mihăilescu au acceptat să îmbrace, pentru noi, cele mai sexy costume de baie şi să vorbească despre experienţa lor de la Exatlon şi viaţa lor de după show.

Astăzi, vă prezentăm interviul cu cea mai bună atletă a Faimoşilor, una dintre ultimele două fete din concurs, Larisa Vasile!

Larisa Vasile

Vârsta: 29 de ani

Locul naşterii: Bucureşti

Căsătorită de opt ani

Cum a fost să intri în concurs cu mult după colegii tăi, în faza a doua?

Larisa Eram într-o perioadă grea a vieţii, tatăl meu tocmai decedase, am simţit că intru în depresie, nu mă mai interesa nimic. Am văzut promo-ul cu Exatlon şi am simţit că ăsta e singurul lucru care mă poate face să trec peste ce s-a întâmplat cu tatăl meu.  M-am înscris, dar nu mă aşteptam să fiu sunată. Am avut un prim interviu, apoi probe sportive, un alt interviu. Chiar dacă am dat probele odată cu toţi ceilalţi, nu am intrat de la începutul emisiunii, ci după o lună. Ni s-a spus asta de la început: că vom intra în concurs, dar nu se ştie exact când.

Şi cum ai nimeri în echipa Faimoşilor, având în vedere că nu eşti cunoscută? S-au tras bileţele sau ceva de genul?

Ni s-a spus asta direct, când am ajuns acolo, chiar înainte să participăm la primul nostru traseu. Eu nu m-aşteptam să intru în echipa roşie.

Probabil c-ai fost timorată de faptul că trebuia să faci echipă cu vedetele.

Eu eram, oricum, foarte ruşinoasă, timidă, şi tocmai de aceea speram să intru în echipa Războinicilor. M-aş fi simţit mai în largul meu. Pe faimoşi îi credeam aşa, mai superiori. Dar a fost totul OK, toată lumea mi-a spus că a fost spre binele meu. Cu Diana Belbiţă m-am înţeles, bineînţeles, cel mai bine.

Te-ai mai schimbat vreun pic după emisiune?

Mi-era frică să nu cumva să mă reîntorc la cea care am fost înainte şi tocmai de-asta am căutat să particip la evenimente, acolo unde sunt chemată. Vreau să mă schimb, să nu mai fiu atât de timorată. Încerc să fiu mai puternică. Sunt puţin, dar nu pot spune că m-am schimbat extraordinar de mult

Ce sport ai practicat?

Atletism, timp de opt ani. Iar acum sunt instructor de fitness şi aerobic. Nu lucrez, am clienţii mei, predau ore în complexul în care locuiesc. Este, de fapt, businessul unei fete de-acolo, eu îi ţin locul. Deocamdată nu m-am reapucat de ore, vreau să iau o pauză vara asta, am şi nişte probleme cu articulaţiile, de la Exatlon.

Tu ai câştigat fani pe Instagram, după concurs?

Ştiu că aveam vreo 300 înainte de emisiune, dar nu ştiam să folosesc contul şi nici nu mă prea interesa. Soţul meu s-a ocupat de conturile mele. Când am ajuns acasă, aveam 9.000 de urmăritori, iar acum am ajuns la vreo 40.000. Dar nu prea mă pricep, eu stăteam mai mult pe Facebook.

Cum arată un top trei al persoanelor cu care te-ai înţeles cel mai bine la Exatlon?

Eu m-am înţeles cel mai bine cu Diana Belbiţă şi cu Roxana de la Războinici. Cu ea nu prea aveam voie să comunic, dar, când prindeam ocazia, mai vorbeam. Cu Bruce vorbeam foarte mult. Şi Vladimir mă încuraja tot timpul. Chiar dacă el, câteodată, punea şi mare presiune pe mine. Mi-a plăcut şi de Ştefan, noi doi spuneam că suntem cam la fel. Eu nu prea vorbeam, el la fel. Şi am rămas uimită de Alex Nedelcu, căci, înainte să ajung la Exatlon, văzându-l la televizor, mi se părea nesuferit. Dar, odată ce am ajuns să-l cunosc, am văzut că e foarte de treabă.

Foto: Sorin Stana