News

Starul din ”Baywatch” se căsătoreşte cu iubita tinerică

Starul din ”Baywatch” se căsătoreşte cu iubita tinerică

52079996 Television Academy 70th Anniversary Gala held at The Television Academy in Los Angeles, California on 6/2/16. Television Academy 70th Anniversary Gala held at The Television Academy in Los Angeles, California on 6/2/16. David Hasselhoff, Hayley Roberts FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Bat clopote de nuntă! Starul în vârstă de 64 de ani plănuieşte să se căsătorească cu iubita sa mult mai tânără, Hayley Roberts, cu care se iubeşte de mai mulţi ani. Sunt împreună din 2013 David Hasselhoff a declarat pentru cel mai recent număr al revistei ”Closer” că are de gând să se căsătorească cu logodnica sa, Hayley Roberts (37), în cadrul unei ceremonii ”discrete, la care îi vor invita doar pe membrii familiei şi pe prietenii apropiaţi”.

Actorul a dezvăluit şi că nunta va avea loc în Italia, şi că după ceremonia respectivă va urma o petrecere în toată regula, unde invitaţii vor putea dansa pe muzica grupului ”Il Divo”. ”Toată lumea se va distra”, spune David despre petrecerea pe care o organizează.

David Hasselhoff et sa compagne Hayley Roberts - People au Grand Prix de Formule 1 a Monaco 26/05/2013 US actor and producer David Hasselhoff and his girlfriend after the award ceremony of Formula One Grand Prix of Monaco at the Monte Carlo circuit, in Monaco, 26 May 2013. Nico Rosberg won the Grand Prix.
Între ei e o diferenţă de 27 de ani

Totuşi, actorul a declarat că pregătirile pentru nuntă de-abia au început şi că ”nu se grăbesc”. Iau lucrurile pas cu pas şi se bucură de fiecare moment!

foto: hepta

Modifică Setările