News

Starul “Fast and Furious”, Vin Diesel e proaspăt tătic: vezi familia sa superbă!

de admin

Starul “Fast and Furious”, Vin Diesel e proaspăt tătic: vezi familia sa superbă!

Pe cât de bine dezvoltaţi are muşchii, pe atât de sensibil este starul filmelor de acţiune. De curând, am aflat că este în culmea fericirii după ce iubita sa de atâta timp, Paloma Jimenez, a născut pentru a treia oară o odraslă actorului.

Starul cu fizic impresionant din seria filmelor curselor de maşini tocmai ce-a postat pe social media o fotografie cu el şi nou-născutul ieri, chiar în spitalul unde a născut partenera lui. Nici nu a mai avut răbdare să treacă măcar câteva zile până ca totul să revină la normal şi familia să se retragă acasă, că Vin a şi împărtăşit cu fanii prima imagine cu bebeluşul – despre care nu ştim nimic.

Vin Diesel are deja doi copii foarte frumoşi, care au moştenit trăsăturile exotice ale mamei lor, şi acum se pregăteşte să devină tată din nou chiar în preajma lansării filmului „Furious 7”, la finalul primăverii. Datorită presupusei suprapuneri, premiera mondială s-ar fi mutat din Abu Dhabi la Los Angeles, pentru ca actorul de 47 de ani să fie aproape de iubita sa, când va naşte. Mutarea a fost posibilă şi pentru că acesta este şi producător al filmului.

Sarcina nu a fost confirmată de niciunul, dar ştim cât de protector este starul când vine vorba de viaţa personală. Vin Diesel şi Paloma, cu care are o relaţie de 7 ani, au o fată şi un băiat, Hania (6) şi Vincent (5).

FOTO GETTY, HEPTA

Modifică Setările