News

Starul din “Jurassic Park”, Jeff Goldblum, logodit la 61 de ani!

de admin

Starul din “Jurassic Park”, Jeff Goldblum, logodit la 61 de ani!

Mulţi şi-l aduc aminte din seria „Jurassic Park” a anilor ’90, dar şi din “Independence Day” sau “The Fly”. Însă viaţa lui personală este, acum, în centrul atenţiei, de când reputatul celibatar şi-a anunţat logodna oficial cu iubita sa mai tânără cu 30 de ani, Emilie Livingston.

În vacanţa petrecută pe plaiurile hawaiiene, actorul de 61 de ani şi iubita sa – actriţă şi gimnastă – cu care are o relaţie de 2 ani au petrecut foarte romantic, iar Emilie s-a pozat cu inelul pe deget.

“Pe 8 iulie m-a cerut de soţie, în locul nostru favorit. Am fost năpădită de lacrimi de bucurie! Am ales inelul împreună”, a scris ea pe Twitter, cu câteva zile înainte să arate şi inelul pe mână, cu hashtagul “suflete pereche”, de undeva din Insula Maui, unde s-au distrat foarte mult jucând fotbal pe plajă, înotând, făcând acrobaţii şi bucurându-se de dragostea lor.

Jeff Goldblum – care a apărut şi-n “Hotel Grand Budapest” – a mai fost însurat de două ori: cu actriţa Patricia Gaul şi Geena Davis – de care a divorţat în 1990. În orice caz, sextagenarul se menţine foarte în formă, fiind un fan al fitnessului, după cum demonstrează fizicul său lucrat. De altfel, a şi cucerit femei mult mai tinere, precum modelul Lydia Hearst în 2001 şi Tania Rymonde (colega din “Lost”), de 21 de ani, în 2009. Totuşi, gimnasta de 31 de ani pare să-i fi insuflat dorinţa de-a forma o familie din nou.

FOTO Twitter, captură Dailimail,WENN