Gossip

Staruri care sunt dezastru în pat

de admin

Îi vedem în cele mai sexy ipostaze, au grijă de trupurile lor şi arată atât de hot. Dar unii dintre ei s-ar zice că, în viaţa reală, sunt un dezastru în pat şi nu sunt chiar atât de hot pe cât vor să pară. Ia uite ce mărturisiri despre prestaţia lor în pat au făcut fostele iubite sau foştii iubiţi ai acestor celebrităţi…

Colin Farrell

Vă vine să credeţi că actorul inclus în atâtea topuri al celor mai sexy de la Hollywood nu se descurcă în aşternut? Nici nouă. În urmă cu mai mulţi ani, Colin a avut o aventură tocmai cu… bona copiilor lui Woody Allen, Angelique Jerome, care pe-atunci avea 24 de ani. “Are un corp fantastic şi un farmec care cucereşte orice femeie. Dar mai departe de-atât… În aşternut e o dezamăgire. E ca atunci când descoperi doar jumătate de sandviş în pachetul cu mâncare pentru birou. Pe marele ecran e un tigru, dar în particular, e un fel de Mickey Mouse. Spunea întruna «C’est bon, eşti frumoasă, c’est bon». Parcă era James Blunt. Am făcut dragoste de trei ori, dar sexul a durat în total zece minute. Poate că are atâtea femei tocmai pentru că nu e bun în pat. Poate că ele nu stau cu el”, s-a plâns Angelique presei. Greu de crezut o asemenea declaraţie. Mai degrabă pare un caz clasic de răzbunare publică a unei anonime, infuriate c-a ratat această şansă şi-a fost lăsată baltă repejor de celebrul actor.

Hugh Hefner

Faimosul fondator Playboy şi-a construit un mit în jurul său – când spui Hefner, spui party-uri deochiate cu o armată de blonde siliconate la celebrul lui conac. Ei bine, despre el a afirmat chiar actuala lui soţie, Crystal Harris, că este un plictisitor pe plan sexual. Mai mult, Crystal a spus că sexul cu Hefner nu durează mai mult de două secunde, în rarele dăţi când fac sex, şi că este complexat de fizicul său. “Nu se dezbracă niciodată în timpul sexului. Nu l-am văzut niciodată gol!”. Culmea este că blonda a făcut aceste declaraţii în vara lui 2011, chiar după ce anulase nunta cu Hef. Pentru ca, după un an, cei doi să se împace, iar pe 31 decembrie 2012 să se căsătorească de-a binelea. “M-am măritat cu el pentru prorpia siguranţă”, a spus apoi Crystal. Dacă ne gândim la diferenţa de vârstă dintre ei - ea are 28, iar el 88 de ani – e clar că, după o viaţă în care a jucat femeile pe degete, acum îl joacă femeile pe Hef.

Paris Hilton

Iată şi o marturisire pe care suntem foarte tentaţi s-o credem. “A fost ca o mironisiţă beată moartă, căreia, din câte am văzut, nu-i place sexul, de fapt. Se bazează pe droguri şi alcool ca să se simtă dezinhibată în dormitor, dar cel mai adesea era prea beată sau ameţită de droguri ca să mai facă ceva.” Asta a declarat despre Paris unul dintre foşii ei iubiţi, Nick Carter, membrul trupei Backstreet Boys.

Charlie Sheen

Încă o dezvăluire căreia tindem să-i dăm crezare. Fosta soţie a lui Charlie, actriţa Denise Richards, spune că actorul este un egoist şi un egocentrist, căruia îi pasă doar de propria plăcere în pat şi nu se concentrează deloc pe a oferi plăcere femeii. Mai departe, faptul că Denise s-a plâns că Charlie voia să urmărească mereu filme porno, în timp ce făceau sex… De gustibus!

Nick Lachey

Despre el, s-a avântat să facă declaraţii tot fosta lui soţie, Jessica Simpson (observăm cumva un sindrom al fostei soţii, care bărfeşte public bărbăţia ex-ului?!). Jess a spus că Nick nu e foarte dotat, de-asta au şi avut probleme în mariaj, ea fiind nevoită să se prefacă satisfăcută. O declaraţie plină de cruzime chiar din partea celei poreclite “napalm sexual” de căte fostul ei iubit, John Mayer.

Maria Sharapova

Cu siguranţă vă amintiţi de mărturisirea solistului Maroon 5, Adam Levine. Aceea în care spunea că a face sex cu o broască moartă ar fi mai plăcut decât să faci sex cu Sharapova. O mărturisire care ne-a mirat cu-atât mai mult cu cât Adam nu e genul care să se lanseze în astfel de afirmaţii. El a spus că, atunci când s-a culcat prima dată cu Sharapova, se aştepta ca sexul să fie incredibil, dar rezultatul a fost dezamăgitor. Adam a explicat că şi-a imaginat că sportiva scoate nişte sunete foarte sexy în pat (de vreme ce pe terenul de tenis nu este deloc silenţioasă). În schimb, a avut parte de o iubită ca de piatră, care stătea nemişcată şi nu scotea niciun sunet. Mai mult, Maria chiar i-ar fi cerut şi lui Adam să tacă, pentru că altfel nu se putea concentra pentru a ajunge la orgasm… Disciplină de sportiv, nu?

Eminem

Kimberly Anne Scott, fosta lui soţie, a avut nişte cuvinte usturătoate la adresa lui: “Dacă ajungi cu el în pat, asigură-te că ia pilula albastră, altfel nu vei simţi nimic!”. Dar, la ce urâte au fost certurile între cei doi soţi – dacă ne gândim şi la suita de insulte pe care Eminem i le-a adresat acesteia în cântecele lui – e clar că cei doi s-au întrecut în a se ponegri, cu riscul de-a spune bazaconii. Problema este că nu e singura femeie care a spus aşa ceva despre faimosul rapper. “Am fost surprinsă. Cântă despre cum a bifat femeie după femeie, dar habar n-avea cum să excite o femeie. Eu l-am învăţat o groază de lucruri. Era ca un virgin când l-am întâlnit, Iar pe-atunci avea, totuşi, 26 de ani”, a declarat o fostă iubită braziliancă de-a lui Eminem, Kesia Alvarez, despre întâlnirile lor de acum 16 ani.

Foto: WENN