News

Ştefan Bănică a fost operat. Iată prima sa declaraţie

Ştefan Bănică a fost operat. Iată prima sa declaraţie

Artistul a fost ieri internat de urgenţă, după ce a acuzat dureri mari în zona abdominală. Iniţial, medicii au crezut că este vorba de o indigestie, dar s-a dovedit a fi vorba despre o afecţiune mai serioasă, motiv pentru care a fost operat imediat.

Ştefan Bănică Jr. a fost operat ieri de apendicită şi acum se recuperează după intervenţie. Întrucât ieri au circulat tot felul de zvonuri legate de starea sa de sănătate, acesta a posta un mesaj liniştitor pe fanii săi.

„Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine”, a scris Ştefan Bănică Jr. pe pagina sa de socializare.

Modifică Setările