News

Ştefan Bănică, mândru de fetele lui de la X Factor. Şi-a ales nouă concurente talentate

Ştefan Bănică, mândru de fetele lui de la X Factor. Şi-a ales nouă concurente talentate camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani al cărei mentor este, anul acesta, Ştefan Bănică, va trăi emoţiile Bootcamp-ului.  Nouă locuri au fost ocupate chiar din timpul audiţiilor, iar o concurentă a fost aleasă de jurat din rândul celor care au primit trei voturi.

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ştefan Bănică şi Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Aşadar, Ştefan Bănică a primit în grijă grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani, iar pe parcursul audiţiilor şi-a ales deja nouă concurente care să intre direct în Bootcamp. Grupa de fete a juratului este considerată cea mai puternică de anul acesta, la X Factor, stârnind chiar invidia celorlalţi trei juraţi. Fetele vor trăi emoţii intense.

Ele trebuie să îşi impresioneze din nou mentorul, pentru că miza este uriaşă! La finalul serii, doar trei dintre fete vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, şi vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9. Iată cine sunt concurentele care visează să câştige marele titlu.

Cu un nume predestinat, Alexandra Serenada Sîrghi a fost aproape de perfecţiune pe scena X Factor, în timpul audiţiilor, dovedind că numai cu mult curaj şi o doză mare de perseverenţă poţi să îţi împlineşti visul. La doar şase luni de când şi-a pierdut mama, cel mai mare susţinător ar său, Alexandra a urcat pentru a doua oară pe scena X Factor, iar de această dată prestaţia sa a fost memorabilă. ”Eşti cel mai norocos, Ştefan, că e e în grupa ta. Ai fost atât de aproape de perfecţiune! Copilul acesta e făcut pentru scenă!”, a spus Delia după ce Alexandra a primit toate voturile juraţilor şi a fost trimisă direct în Bootcamp.

Ştefan Bănică nu a putut să nu o trimită direct în Bootcamp pe Ana Paula Rada. Născută şi crescută în Portugalia, Ana a învăţat limba română de la bunica sa, iar acum s-a întors la rădăcini hotărâtă să câştige X Factor!

Andra Baranga provine dintr-o familie lăutari, în care părinţii, bunicii şi chiar fratele ei mai mic pot cânta atât din voce, cât şi la instrumente. ”Părinţii mei cântă absolut orice gen muzical şi sunt mândră de ei!”, a spus Andra. ”Cânţi la un nivel vocal pe care eu nu l-am auzit anul acesta! Aplaud performanţa ta şi talentul nativ, eşti un diamant neşlefuit! Mă bucur enorm că ai 17 ani şi că faci parte din categoria mea!”, a exclamat Ştefan Bănică la finalul prestaţiei, iar Andra a primit cale liberă spre Bootcamp.

Ştefan Bănică a ales să o trimită în Bootcamp şi pe Andrada Precup, o tânără nevăzătoare care a ridicat sala în picioare cu energia sa. ”Andrada, tu eşti ceea ce se numeşte X Factor România 2020! Eşti în Bootcamp şi, slavă Domnului, eşti în echipa mea! Mulţumim pentru momentul acesta, iubita mea! Pentru mine, în seara asta, tu ai sunat ca o artistă şi chiar dacă sunt puţin emoţionat, sper să mă înţelegi, pentru că ce am auzit şi am simţit eu aici se numeşte emoţie pură şi este datorită ţie”, a mărturisit Bănică. Andrada, care şi-a pierdut vederea după naştere din cauza unei erori medicale, i-a inspirat pe cei patru juraţi cu optimismul său. ”Muzica este felul meu de a mă exprima, m-am născut prematur şi din cauza faptului că ochii mi-au fost acoperiţi cu ceva, mi s-a ars retina. Dar eu cred că aşa trebuia să se întâmple ca să fiu aici şi ca să fac asta acum, să fiu mai puternică! Eu nu m-am gândit că deficienţa mea mă poate împiedica să fac lucruri importante, doar mintea e cea care îşi pune tot felul de piedici şi, până la urmă, în viaţa asta trebuie să facem tot ce simţim, pentru că sufletul a venit aici ca să experimenteze lucruri”, a spus Andrada.

Andreea Dobre, o tânără de doar 17 ani, pasionată de sporturi extreme şi muzica raggae şi-a cucerit locul în grupa lui Ştefan Bănică, stârnind invidia celorlalţi trei juraţi. ”Anul acesta, grupa cea mai talentată este la Ştefan Bănică!”, a spus cu regret Florin Ristei. Ştefan Bănică nu a stat pe gânduri nici când a alăugat-o pe lista sa pe Ioana Ardelean, chiar dacă Florin Ristei a avut un moment în care s-a gândit să o saboteze, doar pentru a avea o şansă să şi-o adauge în Grupuri.

Marta Verrecchia, o puştoaică din Italia care nu vorbeşte prea mult, dar care cântă cât să compenseze, şi-a rezervat şi ea locul în Bootcamp. ”Am ascultat piesa până la final, chiar dacă ne-am hotărât pe la jumătate! Eşti spectacol!”, a spus fascinat Florin Ristei, în timp ce Ştefan Bănică a aplaudat-o în picioare. ”Eşti fenomenală! Unele dintre notele pe care le-ai luat mi-au făcut pielea de găină, parcă a trecut curent electric prin mine! Nu ştiu dacă eşti conştientă de aurul pe care îl ai în gât, dar sigur ne vedem în Bootcamp”, a spus juratul X Factor.

Un model de ambiţie, Melania Cuc nu s-a oprit din drumul său, chiar dacă de-a lungul timpului asta a însemnat să îşi înfrunte atât familia, cât şi profesorii. Ca urmare, prestaţia sa la X Factor l-a emoţionat profund pe Ştefan Bănică, cel în a cărui grupă Melania va fi în Bootcamp. ”Îţi mulţumesc, pentru că am asistat după perioada pandemiei la primul concert, la care eu am fost spectator, iar tu ai fost artist! Eşti excepţională, iar eu nu mă arunc în afirmaţii mari!”, a mărturisit juratul X Factor.

Oana Velea, cea care i-a frânt inima lui Andrei Theodor, concurent în grupa Loredanei, va fi acum rivala acestuia, după ce a primit şi a patru voturi pozitive şi face parte din grupa lui Ştefan Bănică în Bootcamp.

Cel de-al zecelea loc în grupa lui Ştefan Bănică a fost adjudecat de Marina Vlad, care la audiţii a primit trei voturi pozitive. După o negociere aprigă între mentorul acestei grupe şi Florin Ristei, cel din urmă i-a dat Marinei un ”Nu”, în speranţa că o va putea convinge să lucreze împreună. ”Tot grupul se va învârti în jurul tău!”, i-a promis Ristei, însă Ştefan Bănică şi-a dorit ca Marina să facă parte din echipa sa de fete cu vârsta sub 24 de ani.

Modifică Setările