Multimedia

"Stele", noua piesă de dragoste marca 3 Sud Est

"Stele", noua piesă de dragoste marca 3 Sud Est

Noul clip al băieţilor de la 3 Sud Est redă în imagini povestea de iubire a doi tineri care transformă fiecare moment într-o clipă de neuitat şi sărbătoresc dragostea prin joaca, tandreţe şi dans. Piesa este compusă de către cei trei artişti şi produsă de Laurenţiu Duţă, iar filmările s-au desfăşurat în Bucureşti şi au durat aproximativ 12 ore.

“«Stele» este o piesă pe care o dedicăm tuturor îndrăgostiţilor şi celor care îşi încredinţează inima persoanei pe care o îndrăgesc, fără să se teamă de vulnerabilitatea de care dă dovadă. Cu siguranţă, vă veţi regăsi atât în povestea piesei, cât şi a clipului, care pune în scenă o frumoasă relaţie de dragoste a unui cuplu”, declară Laurenţiu Duţă.

Anul acesta, legendara trupă aniversează 20 de ani de activitate muzicală printr-un turneu naţional care se va încheia în luna decembrie. În plus, băieţii pregătesc un nou album, iar din 19 ianuarie vor începe turneul de lansare a noului album. În vară, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesă romantică, inspirată de amintirile şi poveştile de dragoste trăite de ei, iar anul trecut, formaţia a lansat single-ul de succes şi clipul “Cine eşti?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV şi radio.

Modifică Setările