News

Stephen Collins: primul interviu după dezvăluirea agresiunilor sexuale!

de admin

Stephen Collins, actorul cunoscut din serialul "Al şaptelea cer", încearcă să-şi facă Mea Culpa în cel dintâi interviu televizat după scandalul sexual care l-a aruncat în dizgraţie. "Unul dintre cele mai importante lucruri despre credinţă este că Iisus

Era de aşteptat ca Stephen Collins, celebru datorită rolului preotului Eric Camden din "Al şaptelea cer", să recurgă la declaraţii care să smulgă milă şi să apeleze la ideea de credinţă în faţa unui public care-l arată cu degetul.

"Au ieşit lucrurile astea la iveală. Dar eu nu mi-am dorit asta. Eu n-am vrut să fac faţă public acestei probleme. Am luptat împotriva problemei cât se poate de hotărât, dar în discreţia vieţii personale", a declarat actorul de 67 de ani la interviul înregistrat pentru emisiunea postului american de televiziune ABC, "20/20", a lui Katie Couric. "Unul dintre cele mai importante lucruri despre credinţă este că Iisus i-a chemat la el tocmai pe cei înfrânţi, rătăciţi", mai spune el, în extrasul din interviul care va fi transmis în această seară la ABC.

"Regret amarnic greşelile pe care le-am comis şi durerea pe care am provocat-o acestor trei femei. Recunosc, îmi cer iertare şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce am făcut", a mai spus el pentru revista "People". Imaginea actorului s-a prăbuşit în luna octombrie, atunci când s-au scurs în presă o serie de înregistrări din 2012, din timpul şedinţelor de terapie conjugală la care mergea cu soţia Faye Grant – înregistrări în cursul cărora Stephen recunoaşte că a avut un comportament sexual nepotrivit cu cel puţin trei minore în timpul anilor ’70. Collins a mărturisit atunci că s-a dezbrăcat în faţa unei fetiţe de 11 ani, încercând s-o convingă să-i atingă membrul erect. Înregistrările au fost făcute în secret chiar de către soţia lui şi păstrate ca armă pentru procedura de divorţ aflată acum în derulare.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare