News

Suma incredibilă pe care ispita Bianca a primit-o pentru a participa la „Insula iubirii“! A arătat că are 2.000 de euro în geantă

Suma incredibilă pe care ispita Bianca a primit-o pentru a participa la „Insula iubirii“! A arătat că are 2.000 de euro în geantă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Bianca Pop, ispită în cel de-al 5-lea sezon „Insula iubirii“, pare a fi atacată din toate părţile, după ce a oferit un interviu la „Xtra Night Show“ în care a dezvăluit că nu iese din casă fără cel puţin o mie de euro în portofel.

Iniţial, cei care au atacat-o pe Bianca au fost fanii „Insula iubirii“, care au făcut multe glume pe seama ei pe grupurile de pe Facebook dedicate emisiunii de la Antena 1, iar acum ispita a fost atacată şi de Oana Zăvoranu, care a afirmat că au apărut la TV unele femei care se laudă singure că au bani.

Invitată la „Răi’ da buni“, Bianca a spus că este un nimeni pe lângă Oana Zăvoranu, însă a vrut să-i ofere o replică. „Valoarea mea nu stă în ceea ce am eu pe mine. Dar oricum eu nu port fake-uri. Asta sunt eu“, a spus ispita de la „Insula iubirii“.

Bianca a vorbit şi despre sumele pe care le oferă pentru hainele pe care le poartă, dar a dezvăluit, fără să-şi dea seama, şi câţi bani a primit pentru a participa la „Insula iubirii“. „980 de euro au costat sandalele. Rochiţa a fost 3.500 de euro. Poşeta, 2.600 de euro. Câştig bani din televiziune, am un bărbat şmecher... Fiecare cu norocul ei. După atâta suferinţă, mi-a dat Dumnezeu noroc. Am muncit ca să ajung unde sunt. Nu aş putea să spun cât câştig de la ‘Insula iubirii’, că e un contract. Din suma de la ‘Insula iubirii’ îmi iau două poşete... din banii pe două sezoane“, a spus Bianca Pop.

Astfel, din cele spuse de ispită, ea ar fi primit aproximativ 2.500 de euro pentru fiecare sezon „Insula iubirii“.

Iată aici întregul material video cu Bianca