Lifestyle

Sunt de 15 ani împreună, dar se iubesc şi acum cu foc FOTO

Sunt de 15 ani împreună, dar se iubesc şi acum cu foc FOTO camera-retro icon Vezi galeria 54 poze

Miki (ex K-pital) şi Răzvan Constantinescu sunt unul dintre acele cupluri artist-manager care funcţionează ca „Doi la singular“, chiar dacă nu au verigheta pe inelar. Uite ce dovezi de iubire îşi arată.

Formează unul dintre cele mai frumoase şi mai solide cupluri din showbiz. Şi, în ciuda timpului scurs de când sunt împreună, îşi arată şi acum cât de mult se iubesc.

Asta s-a întâmplat şi zilele acestea, în timpul vacanţei petrecute în Halkidiki, Grecia - prilejuită de ziua de naştere a lui Răzvan - unde plajele intime şi apele albastre i-au îndemnat parcă să fie şi mai romantici decât de obicei.

Citeşte şi:

EXCLUSIV pentru OK: Miki & Răzvan Constantinescu – „Nu contează atât de mult căsătoria“

Răzvan a imortalizat toate momentele importante ale sejurului lor pe ţărmurile elene (chiar şi pisicile, pe care ambii le îndrăgesc atât de mult) şi, din fineţea cu care a surprins anumite cadre şi anumite detalii, înţelegem cât de dragă îi este şi acum Miki.

Ba mai mult, el a folosit drept poză de "copertă" a paginii personale de Facebook unul dintre instantaneele în care îşi sărută iubita - ce dovada mai frumoasă de dragoste decât un astfel de "Te iubesc!" nerostit, dar arătat în toată splendoarea lui?

Iată şi alte instantanee din vacanţa lor în Grecia, ce tocmai se încheie.

Modifică Setările