News

Sunt împreună, dar pentru cât timp? Iată cine face terapie de cuplu la Hollywood!

Sunt împreună, dar pentru cât timp? Iată cine face terapie de cuplu la Hollywood!

Au probleme în căsnicie? Sau poate că nu vor să ajungă vreodată să întâmpine probleme care să le pună sub semnul întrebării mariajul şi de aceea au apelat deja la ajutor specializat. Cine sunt soţii VIP care frecventează psihologul?

Will Smith & Jada Pinkett-Smith

Sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au amândoi convingerea că mariajul lor n-ar fi supravieţuit până acum dacă nu făceau terapie împreună. “Odată ce începi să mergi la psiholog, adevărul iese la iveală”, a declarat actorul care a mai recunoscut şi că, tocmai din cauza vizitelor la psiholog, căsnicia lor a trecut printr-o perioadă destul de întunecată.

“Ajungi să te uiţi unul la altul şi să te întrebi cum de ar mai putea fi posibil să ne iubim acum, când adevărul a ieşit la suprafaţă”, adaugă acesta. Însă, iată că lucrurile nu sunt aşa de îngrijorătoare, pentru că cei doi soţi rezită bine-mersi şi-n ziua de azi împreună şi nu dau semne că s-ar îndrepta spre divorţ. A, şi încă un lucru care trebuie să fi ajutat mariajului lor – ambii actori fac şi terapie individuală, nu numai de cuplu.

Modifică Setările