News

Sunt ipocrite vedetele care ne spun să stăm în casă? "Sunt în vila mea de 1900 mp din Calabasas, dar toţi suferim la fel!"

Sunt ipocrite vedetele care ne spun să stăm în casă? "Sunt în vila mea de 1900 mp din Calabasas, dar toţi suferim la fel!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Suferim cu toţii la fel de mult.

Este refrenul pe care îl trâmbiţează, zilele acestea, oamenii din toate colţurile lumii, fie că vorbim de un bucureştean care locuieşte într-o garsonieră din cartierul Berceni, fie de o vedetă cu vilă, piscină şi teren de tenis pe dealurile din Hollywood.

Cum numeroase vedete multi milionare în dolari şi cu case care se întind pe mii de metri pătraţi au umplut social media cu postrări din carantina lor de lux şi cu activităţi născocite pentru a-şi umple timpul în timpul izolării la domiciliu, Dalton Smiley, un fotograf american cu abilităţi de comediant le-a ironizat cu un clip devenit viral.

Într-un filmuleţ postat pe TikTok, acesta trimite o săgeată plină de sarcasm în special către surorile Kardashian şi postările acestora din vilele lor luxoase, acolo unde se află în carantină.

Filmuleţul trucat, evident, îl arată pe acesta relaxându-se cu un cocktail într-o piscină superbă, înconjurată de vegetaţie exotică, de pe, chipurile, proprietatea acestuia din Calabasas, de doar... 1.900 mp.

"Pista de bowling s-a stricat şi nu putem găsi pe nimeni care să vină aici şi s-o repare, lucru care este de necrezut. Dar e de înţeles, cred. Aşa că trebuie să ne punem imaginaţia la contribuţie ca să ne menţinem ocupaţi. Vreau să le spun tuturor să nu-şi poardă speranţa pentru că suferim cu toţii aici. Staţi în casă, aveţi grijă de voi, nu sunteţi singuri, o să trecem împreună peste asta", spune Dalton, în filmuleţul lui ironic.