News

Suri, devastată din cauza tatălui său, Tom Cruise. Nu l-a mai văzut de patru ani şi jumătate!

Suri, devastată din cauza tatălui său, Tom Cruise. Nu l-a mai văzut de patru ani şi jumătate!

O altă aniversare fără tatăl ei! Suri a fost sărbătorită, zilele trecute, de către mama sa şi familia acesteia, însă micuţa a simţit un mare gol. Cel al tatălui său, pe care nu l-a mai văzut de patru ani şi jumătate.

foto: arhivă, Instagram

Mereu doar cu mama sa.

Odată cu divorţul de Katie Holmes, Tom Cruise şi-a părăsit şi fiica. Nu ştim dacă sunt de vină rigorile bisericii scientologice ori vreo regulă draconică impusă de actriţă, dar e clar că micuţa Suri e cea mai afectată de faptul că nu are o relaţie cu tatăl său.

A 12-a aniversare. Din nou, fără tatăl ei.

Potrivit presei internaţionale, Suri a fost devastată când a realizat că nici la cea de-a 12-a aniversare actorul nu a fost prezent. ”Ca orice altă fetiţă, visul ei cel mare este să-l aibă pe tatăl ei aproape. Iar acum a fost din nou dezamăgită. A lipsit la toate evenimentele importante din viaţa ei. Asta e dureros pentru orice copil. (...) Tom nu şi-a mai văzut fiica suflând în lumânările de pe tortul aniversar de la împlinirea a şapte ani”, spune o sursă din anturajul lui Katie Holmes.

Chipurile, până acum, mama micuţei, actriţa Katie Holmes, ar fi inventat tot felul de scuze pentru a justifica absenţa lui Tom Cruise din viaţa fiicei lui, însă odată ce aceasta creşte nu mai crede nimic din ce i se spune. ”Suri e disperată să fie cu tatăl ei. Se-ntreabă de ce nu vine s-o vadă, să fie cu ea. Acum că s-a mărit, nu mai crede nimic din ce i se spune”, mai adaugă respectiva sursă.

Tom Cruise, în primii ani de viaţă ai lui Suri

Totuşi, se pare că Tom n-a dat-o chiar uitării pe fiica lui. În fiecare an, acesta i-ar trimite micuţei un cadou special. Unul care, din păcate, nu înseamnă pentru Suri nimic în lipsa tatălui ei... ”Suri primeşte un cadou de la Tom, de ziua ei, în fiecare an, fără nicio excepţie.”, mai povesteşte acel apropiat al familiei Holmes.

Modifică Setările