Agenda

Surpriză, surpriză în juriul concursului de dans de la Pro TV!

Surpriză, surpriză în juriul concursului de dans de la Pro TV!

Anul acesta, grila Pro TV le aduce telespectatorilor săi un nou format de succes, iar juriul e format din cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune.

Uite cine danseaza

Floriiiiiin Călinescu este cap de afiş în juriul  "Uite cine dansează!", emisiunea de dans ce va începe în curând la Pro tv. Surpriză, surpriză, Andreea Marin îl va seconda, alături de coregraful Mihai Petre, care marchează astfel o întoarcere cu surle şi trâmbiţe la Pro TV, şi de Gigi Căciuleanu.

Show-ul va fi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka.

Florin Calinescu

Cu umorul lui savuros, Florin Călinescu spune că: „Mă aştept la un singur lucru: ca telespectatorii Pro TV să găsească încă o emisiune pe gustul lor! La masa juratilor, eu o să fiu flămând!”

Andreea Marin

Cât despre mult-aşteptata revenire în televiziune a Andreei Marin, aceasta spune că: „E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalităţi, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită.” Totodată, ea şi-a reafirmat pasiunea pentru această artă: „Dansul şi-a pus amprenta pe viaţa mea şi astfel am învăţat să-mi parcurg drumul cu eleganţa valsului, chiar şi în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginaţie şi ritm neobosit în profesie. În privinţa calităţii programului, nu am niciun dubiu şi sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci ştim foarte bine ce înseamna forţa, calitatea şi creativitatea Pro TV.” , a spus Andreea Marin despre show-ul "Uite cine dansează!".