News

Sylvia Sîrbu nu regretă că a divorţat

Pentru a nu mai apărea speculaţii fără rost pe seama despărţirii ei de Andrei de la Alb Negru, cântăreaţa a ţinut să clarifice o dată pentru totdeauna situaţia dintre ea şi fostul soţ. Şi nu, nu s-a pus problema venirii pe lume a unui copil!

Sylvia Sîrbu şi Andrei de la Alb Negru păreau cuplul ideal, dar acum trei ani îşi anunţau divorţul. Şi, deşi ambii parteneri şi-au refăcut vieţile, tabloidele au tot speculat că între ei ar fi o relaţie neterminată şi că ambii regretă despărţirea.

Iată, însă, partea de adevăr a Sylviei, care, sătulă să se tot vorbească despre o relaţie demult apusă, a dorit să clarifice lucrurile, postând pe blogul său o ultimă mărturie legată de acest subiect.

„Nu am fost nici cel mai frumos, nici cel mai longeviv, nici cel mai popular, nici cel exemplar cuplu din showbiz. Am fost 2 oameni care au avut cândva chestii de împărţit, sufleteşti sau materiale. Mi se pare incredibil şi de prost gust faptul că, după 3 ani de zile, timp în care fiecare dintre noi şi-a refăcut viaţa, să se mai dezbată într-un mod atât de «lacrimogen» acest episod. (…) Este o totală lipsă de respect faţă de actualele noastre relaţii să mai despicăm firul în 4. Oricât aţi dori voi să mai «smulgeţi» un senzaţional, vă asigur că nu mai există nimic de acest fel. NU, nu ne năpădesc amintirile şi nostalgiile, NU, nu vă vom face surprize ca Bianca cu Victor. Între noi, sfârşitul a fost definitiv“, ne asigură Sylvia.

„Suntem mai fericiţi, mai împliniţi acum decât atunci când eram împreună. El a declarat asta, eu am declarat asta deci de ce să mai insistam pe trecut? Singura chestie regretabilă este acel act, acea căsătorie pe hârtie care într-un final ne-a costat lucruri de ambele părţi. Şi aici fiecare are socotelile sale. Eu nu regret relaţia, regret căsătoria. Pentru că eram mică şi m-am grăbit, pentru că nu am cântărit bine toate aspectele, pentru că nu ştiam cu ce se mănâncă, pentru că o blestemată de hârtie la primărie m-a costat bani, bani din munca mea. Pe de o parte, aici am pierdut, mult şi multe. Pe de altă parte, am câşigat… experienţă şi înţelepciune. Consider astăzi că ăsta a fost preţul plătit pentru o nouă şansă la fericire“.

Iar tuturor celor care cred că mariajul lor s-a destrămat din cauză că Sylvia nu a făcut copii, artista le transmite că „această problemă nu s-a pus niciodată cu adevărat. Am încercat noi vreo câteva luni când eram mai mici, la începutul relaţiei (prin 2006, 2007), apoi eu am început proiectul cu Dj Rynno şi până în momentul despărţirii nu s-a mai pus problema să facem un copil. Normal că şi mie îmi pare bine că nu am făcut acest pas, nici nu avea cum să se întâmple, din moment ce nu am mai încercat. Bineînţeles că este mai bine pentru toată lumea că nu am avut un copil, Dumnezeu ne-a dat şansa să luăm viaţa de la capăt şi să-l facem cu cine trebuie. Prin urmare, nu are rost să discutăm după atâta timp, cât de tristă ar fi fost situaţia în cazul în care am fi avut un copil din moment ce el nu există şi nici nu a fost în plan".

Ca să fie clară şi relaţia actuală, Sylvia ne spune că: „Atât eu, cât şi fostul soţ nu mai avem nimic de împărţit. Nu suntem prieteni, însă atunci când eşti OK în prezent şi nu mai există resentimente, nu mai ai de ce să te fereşti sau să-l eviţi pe celălalt. De aceea nu avem nicio problemă în a ne implica în proiecte comune dacă situaţia o cere, nu ne ocolim când ne vedem pe la concerte. Cam la asta se rezumă relaţia noastră actuală“.

Şi nici de gelozii nu este loc între ei. „Bineînţeles că mă bucur că este fericit, că are o femeie frumoasă lângă el. Sper să aibă de la viaţă tot ce şi-a dorit şi să privească jumătatea plină a paharului, şi anume că tot răul a fost spre bine. Indiferent în ce circumstanţe a intervenit sfârşitul relaţiei noastre, eu oricum aş fi renunţat mai devreme sau mai târziu. Trăiesc cu convingerea fermă că între noi nu ar fi existat soluţii pe termen lung. Ne doream lucruri total diferite de la viaţă şi de la un trai în comun. De aceea, cred că nu este loc şi timp să mai plângem trecutul, ci să privim încrezători în viitor şi în noua şansă care ne-a fost dată“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările