News

Tablou de familie! Beyonce şi Jay Z, pentru prima dată în public cu Blue Ivy şi gemenii lor

Tablou de familie! Beyonce şi Jay Z, pentru prima dată în public cu Blue Ivy şi gemenii lor

Am avut ocazia să-i cunoaştem pe gemenii Rumi şi Sir Carter la doar câteva după ce s-au născut, atunci când Beyonce i-a prezentat într-o şedinţă foto inedită. Totuşi, acum, e pentru prima oară când vedem familia Carter în formulă completă! La câteva zile după naştere Ieri, Beyonce şi Jay Z au fost văzuţi în public pentru prima dată alături de cei trei copii ai lor. Paparazzi i-au surprins în New York, coborând din SUV-ul lor şi îndreptându-se spre heliport. În fotografiile inedite, tăticul Jay Z e însărcinat cu transportarea micuţilor Rumi şi Sir Carter, în timp ce mămica Beyonce o are în grijă pe surioara lor mai mare, Blue Ivy.

Desigur, cei cinci sunt înconjuraţi de o armată de boyguarzi, care se asigură ca feţele gemenilor să nu fie văzute de paparazzi şi pentru ca nimeni să nu se apropie prea tare de celebrul cuplu. Ne bucurăm, aşadar, să-i vedem în această formulă şi aşteptăm şi alte ocazii în care aceştia se fac văzuţi.

Amintim că-n urmă cu patru luni, Beyonce le-a dat naştere gemenilor Rumi şi Sir Carter. Beyonce şi Jay Z, căsătoriţi în 2008, sunt părinţii şi unei fetiţe de cinci ani şi jumătate, pe nume Blue Ivy. Între anii 2010 şi 2011, artista a avut o pierdere de sarcină, experienţă pe care o descrie ca fiind ”cel mai trist lucru” care i s-a întâmplat vreodată.

foto: Instagram, Twitter