News

Tatăl ei era sex-simbolul din ”Baywatch”, ea e model plus-size!

Tatăl ei era sex-simbolul din ”Baywatch”, ea e model plus-size!

Starul din Baywatch are două fiice, dintre care una este vedetă de reality-show şi are 27 de ani, iar cealaltă este un model plus-size, în vârstă de doar 25 de ani. Ei bine, dacă până acum am avut ocazia de a o vedea pe cea mare, Taylor Ann, mezina familiei îşi ia revanşa la capitolul ”celebritate”, pozând sexy pentru un brand de lenjerie intimă. David Hasselhoff are 2 fiice, Haylee fiind cea mică Revista SLiNK o poartă pe copertă pe fiica cea mică a actorului David Hasselhoff. Hayley (25) a renunţat la inhibiţii, dar şi la haine, şi a pozat în ipostaze îndrăzneţe, făcând reclamă unei colecţii de lenjerie intimă pentru femeile voluptuoase. Încrezătoare şi foarte împăcată cu silueta sa, Hayley spune că e mândră să pozeze sexy şi să fie un exemplu pentru femeile care n-au încredere în ele sau nu-şi iubesc suficient corpul.

Pentru acest shooting, Hayley a schimbat câteva desuuri sexy, care i-au pus în evidenţă formele voluptuoase. ”Sunt fericită să vă prezint coperta realizată în colaborare cu revista SliNK. Am lucrat cu această revistă la mai multe proiecte din trecut şi le păstrez pe toate într-un colţ al inimii mele. Este important să avem o revistă a cărui scop să fie legat de încrederea în sine, modă şi forme voluptuoase. Să fac această copertă în lejerie intimă mi-a dat un sentiment deosebit. Noi, femeile, trebuie să ne iubim trupurile pentru tot ce ne oferă, nu numai pentru cum arată. E important pentru mine să-mi trăiesc viaţa şi să-mi iubesc formele. Şi ce ocazie mai potrivită de a sărbători frumuseţea naturală decât să pozez în lenjerie intimă?”, a declarat Hayley, care a ajuns pe micile ecrane, pentru prima dată, pe când era doar un copil, în ”Baywatch”.

Hayley a fost numită, recent, ambasador pentru Pulp Fashion Week, în Paris, şi a pozat, în 2014, pentru British Plus Size Fashion Week.

Taylor Ann, cealaltă fiică a lui David Hasselhoff
Modifică Setările