News

Tenismanul Andy Murray s-a însurat în kilt. Vezi cum a arătat mireasa!

Tenismanul Andy Murray s-a însurat în kilt. Vezi cum a arătat mireasa!

Sâmbăta trecută, orăşelul scoţian Dunblane a fost în sărbătoare, cu ocazia evenimentului catalogat drept nuntă regală, în localitatea de baştină a jucătorului de tenis. Ei bine, scoţianul în vârstă de 27 de ani a luat-o pe urmele amicului Novak Djokovic şi s-a aşazat la casa lui, alături de aleasa sa, frumoasa Kim Sears.

Interesant a fost că deţinătorul titlului de la Wimbledon a ales pentru ziua cea mare o ţinută tradiţională a mirilor scoţieni, purtând kilt din tartan în loc de pantaloni. Cât despre mireasă, aceasta a ales o rochie vintage, creată de desinerul preferat al Ducesei de Cambridge, Jenny Packham.

Evenimentul a fost unul destul de intim, la care au participat doar membri ai familiilor mirilor şi prieteni apropiaţi. "Nu vor fi persoane celebre. Nu am prieteni celebri“, declara Andy înaintea nunţii.

Şi chiar aşa se pare că este, căci cel mai bun tenisman al lumii, sârbul Djokovic, întrebat de un zarist dacă va participa la nunta lui Andy, a declarat scurt: „N-am fost invitat. Dar îi doresc numai bine“.

Dacă urmăriţi tenisul, probabil o ştiţi pe aleasa lui Andy, fermecătoarea Kim Sears (27), cea care-i este iubită de o lungă perioadă de timp.

Într-un interviu recent, scoţianul a declarat că a lăsat în baza viitoarei lui soţii toate planurile legate de ziua cea mare, cu excepţia mâncării şi a tortului.

Desigur, numeroşii prieteni şi fani din oraşul natal al lui Murray au luat parte la acest important eveniment din viaţa lui, mirii fiind felicitaţi pe străduţe, de localnici, în drumul lor către catedrala din Dunblane, datând din secolul XII, şi înapoi.

Casă de piatră, Andy!

Foto: Getty Images, PA