News

Ţi-l aminteşti pe celebrul Dr. Oz? Uite cum arată acum!

Ţi-l aminteşti pe celebrul Dr. Oz? Uite cum arată acum! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Este unul dintre cei mai renumiţi prezentatori de televiziune din America, emisiunea lui, ”The Dr. Oz Show”, câştigând trei premii Emmy consecutiv. Cum arată în prezent, la cei 58 de ani?

S-a născut în Cleveland, Ohio, în 1960, pe numele de Mehmet Cengiz Oz. Soarta i-a zâmbit când a primit o bursă de a studia medicina, ceea ce a şi făcut, urmând cursurile Universităţii Harvard, iar mai apoi ale Universităţii din Pennsylvania şi Wharton School. După terminarea studiilor, Mehmet Oz şi-a exercitat profesia dovedindu-se a fi excepţional: făcea operaţii pe inimă, specializându-se în proceduri minim invazive şi transplanturi.

La începutul anilor 2000, Mehmet Oz a cunoscut-o pe celebra Oprah, fapt care i-a schimbat cursul vieţii. Ea l-a transformat într-o celebritate, ajutându-l să aibă, mai întâi, o ”rubrică” în cadrul emisiunii „The Oprah Winfrey Show”, pe teme medicale, iar mai apoi propria-i emisiune, numită ”The Dr. Oz Show”, producţie ce i-a adus trei premii Emmy consecutiv.

În 2012, o declaraţie şocantă l-a adus în derizoriu. El a afirmat că homosexualitatea poate fi vindecată cu ajutorul unei terapii. Ulterior, conştient de consecinţe, a mărturisit că afirmaţia sa nu avea o baza ştiinţifică şi că nu a obţinut astfel de rezultate la aplicarea terapiei. Doi ani mai târziu, reputaţia lui avea din nou de suferit, un studiu făcut de British School Journal dezvăluind că jumătate din lucrurile pe care Oz la susţine nu au nicio baza ştiinţifică.

Cum arată azi? Ei bine, la cei 58 de ani, Dr. Oz e la fel de chipeş ca oricând, deşi primele semne ale îmbătrânirii sunt vizibile. Părul pe alocuri grizonant, ridurile, dar şi kilogramele în plus nu-i vin neapărat rău, Dr Oz păstrând acel farmec de altădată.

Modifică Setările