News

Ţi-o aminteşti pe Edie Britt din ”Neveste disperate”? Iată cum arată în prezent actriţa!

Ţi-o aminteşti pe Edie Britt din ”Neveste disperate”? Iată cum arată în prezent actriţa!

Timp de cinci ani, actriţa Nicollette Sheridan a jucat rolul lui ”Edie Britt”, vecina băgăcioasă şi sexy a ”nevestelor disperate”. Din 2009, însă, starul a cam intrat întrat într-un con de umbră, deşi proiectele cinematografice n-au lipsit din portofoliul ei. Aşadar, haideţi să aflăm ce mai face actriţa! Nicollette (dreapta) şi colegele ei de platou Nicollette are acum 54 de ani şi se ocupă, bineînţeles, tot cu actoria. Ba mai mult, are şi primele credite de ”executive producer” şi de scenaristă, pentru peliculele ”The Christmas Spirit” şi ”All Yours”. Totuşi, nimic din ce-a făcut pe plan profesional n-a mai adus-o în atenţia noastră.

Nici pe plan amoros nu stă mai bine, deşi nu se plânge. Din 2016, Nicollette e o femeie divorţată, decizând să pună punct mariajului de doar un an cu Aaron Phypers. Momentan, actriţa nu pare deschisă să-şi mai încerce norocul în ale dragostei, dar nici nu e nefericită. Are compania prietenului ei fidel, patrupedul Oliver.

Nicollette Sheridan şi căţeluşul ei, Oliver
Mereu în compania lui!

Tot în compania lui Oliver a fost surprinsă şi ieri, prin Beverly Hills. Îmbrăcată casual şi cu ochelarii de soare, Nicollette e neschimbată. Actriţa arată ca atunci când filma la serialul ”Neveste Disperate” şi era o bombă sexy.

foto: hepta

Modifică Setările