News

Ţi-o aminteşti pe gălăgioasa Janice din “Friends”? Cum arată - şi ce voce are cu adevărat!

Ţi-o aminteşti pe gălăgioasa Janice din “Friends”? Cum arată - şi ce voce are cu adevărat!

Cu Matthew Perry în rolul lui Chandler

Toate personajele iconice din celebrul serial nouăzecist au avut personalitatea lor, uşor de recunoscut dintr-o mie. Dacă ai urmărit „Friends”, atunci când spui Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe ori Joey, ştii că îţi va veni în minte cel puţin o fază tare cu fiecare dintre ei. Janice a apărut de-a lungul celor 10 sezoane Ei bine, cei şase prieteni au avut, de-a lungul poveştii, diferiţi tovarăşi de drum, pentru perioade mai scurte de timp. Invitaţi ocazional să ia parte la întâmplările hazlii şi experienţele neaşteptate ale celor 6 personaje, unii dintre aceştia au fost imediat remarcaţi de public. Cu Matthew Perry în rolul lui Chandler Sigur o mai ştii pe gălăgioasa Janice, cu o voce atât de pregnantă că toţi fanii serialului şi-o amintesc instant la auzul numelui său. Janice a apărut în câteva episoade din fiecare din cele 10 sezoane, iar cea care a interpretat-o fabulos se numeşte Maggie Wheeler. Puţini ştiu, însă, că vocea actriţei de 55 de ani nu seamănă deloc cu cea a lui Janice Litman, devenită iconică pentru sintagma “Oh my GOD” acum 22 de ani! Maggie acum, la 55 de ani, arată incredibil!  Maggie a mărturisit recent, pentru emisiunea This Morning, că vocea lui Janice şi râsul ei tipic au apărut din greşeală, “Ştiam că Matthew Perry mă va face să râd pe platourile de filmare, aşa că a trebuit să merg pregătită. Am inventat râsul acela ca un soi de măsură de siguranţă”, spunea cea care nu s-a aşteptat să apară în mai mult de un episod. “Trebuia să am doar o apariţie, dar cred că am fost în 22-23 de episoade în 10 ani. A fost o experienţă veselă”. Iată cum este vocea ei acum şi cât de diferit arată după atâţia ani: Maggie a avut o audiţie pentru rolul Monicăi, dar nu l-a luat. A mai apărut în diferite producţii, precum “The Parent Trap“ ori „Silverhawks” şi altele mai puţin ştiute. Pe plan personal, este căsătorită cu Daniel Borden Wheeler din 1990, cu care are doi copii. A avut o relaţie şi cu David Duchovny.

Mggie Wheeler, în 2015

Mggie Wheeler, în 2015 / FOTO Getty Images

A apărut într-un episod din “Friends” gravidă cu prima ei fetiţă, chiar. Cu vocea ei normală, Maggie apareî n show-ul “Everybody Loves Raymond”.

După apariţia ei ca invitat în emisiunea This Morning, fanii serialului şi implici ai gălăgioasei Janice au luat cu asalt Twitterul pentru a-şi arăta entuziasmul şi bucuria că o văd pe actriţa iconică după atâta timp.

O compilaţie cu cele mai tari momente cu Janice în Friends:

Modifică Setările