Fashion

Ţinuta ei este frumoasă, însă încălţările sunt de-a dreptul spectaculoase

Ţinuta ei este frumoasă, însă încălţările sunt de-a dreptul spectaculoase

Gigi Hadid en total look rose satiné à la sortie de son domicile à New York, le 27 juin 2017 Gigi Hadid is seen leaving her apartment in New York City, on June 27th 2017

Nu urmează să urce pe scenă să susţină un recital rock, ci îşi trăieşte viaţa de supermodel! Gigi Hadid a făcut senzaţie pe străzile din New York cu costumul său, roz prăfuit, compus dintr-o jachetă metalică şi pantaloni asortaţi. Gigi Hadid Este, fără îndoială, unul dintre cele mai în vogă supermodele ale momentului, fiecare apariţie a sa, fie ea şi pe stradă, fiind demnă de catwalk! Sora mai mare a Bellei Hadid, demonstrează zi de zi că îşi merită cu prisosinţă locul în topul celor mai stylish supermodele.

Ieri, aceasta a fost surprinsă pe străzile din New York purtând unul dintre cele mai spectaculoase outfituri. Gigi a îmbrăcat un costum roz prăfuit la care, însă, a asortat nişte sandale pur şi simplu nebuneşti!

Este vorba despre sandalele cu toc înalt de la Aquazzura, perfect coordonate cu restul ţinutei, fiind făcute dintr-o catifea fină în nuanţa ”soft pink”. Aceste încălţări alese de Gigi se comercializează la preţul de 950 de dolari şi sunt printre cele preferate de celebrităţile de la Hollywood.

foto: Hepta